A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Szolgáltatások

Munkahenger gyártása azonnal:
A Tech-Con Hungária Kft. gépműhelyében elkészít bármely egyedi igényekhez igazított pneumatikus munkahengert. A saját gyártású munkahengereink többsége a kibővített Camozzi raktárkészletben megtalálható. Az egyedi paraméterekkel rendelkező pneumatikus hengerek gyártását pedig munkatársaink azonnal megkezdik!

Méretre vágás, megmunkálás, összeszerelés, tervezési segítség:
ITEM - gépépítő profiljainkat igény szerint méretre vágjuk, megmunkáljuk és szükség esetén össze is szereljük. Szakembereink segítenek a tervezésben és a megfelelő konstrukciók kidolgozásában. Solid Edge 3D tervező szoftverünk segítségével elkészítjük a szükséges látványterveket, műhelyrajzokat, dokumentációkat is.
THK - kollégáink a lineáris síneket igény szerint mérete vágják, sőt ha 3 m-nél hosszabb pályára van szükség, akkor a lineáris sínek toldása is kivitelezhető.

Programozás és paraméterezés:
Üzembe helyező mérnök kollégáink (budapesti telephelyünkön ingyenesen, igény esetén, térítés ellenében, a helyszínen) segítenek a PLC programozással illetve a frekvenciaváltó paraméterezéssel kapcsolatos problémák megoldásában.

A fenti tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült. További lehetőségekről és részletekről keresse csapatunkat. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen tőlünk információt vagy ajánlatot a lenti formula kitöltésével!


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»