A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

Road Show

A Tech-Con Hungária Kft. egyedi mozgó kiállítást szervez, amelynek segítségével a képviselt gyártók kiemelt termékei az ország különböző pontjain megjelenő, egyedi külsejű bemutató buszban kézzelfoghatóan, kipróbálhatóan megtekinthetővé válnak.

A Tech-Con Road Show bemutató időpontjairól és helyszíneiről a cégünk központjában lehet információt kérni.

A 9 bemutató panel nem csak a termékek statikus bemutatását teszi lehetővé, a járműbe épített termékek többsége működés közben is kipróbálható. Az elektromos hálózat a HIMEL villamos szerelési anyagok felhasználásával készült. A beépített egységek mozgatását az olasz CHIARAVALLI hajtástechnikai elemek motorjai és hajtóművei végzik VACON frekvenciaváltók és DELTA szervóhajtások segítségével, az ITEM moduláris profilrendszerek, és a japán THK lineáris technika vezetékeinek felhasználásával. A pneumatikus mozgatás alapvető kellékei a CAMOZZI szelepek és hengerek. A vákuumos alkalmazáshoz szükséges sűrített levegővel működtetett vákuumot a svéd PIAB vákuumtechnika cég ejektorai állítják elő.

Kérés esetén bemutató buszunkkal szívesen ellátogatunk az Ön telephelyére is, jelezze felénk felmerülő igényeit! A Tech-Con bemutató busz Road Show-n minden érdeklődőt szívesen látunk egész évben!

Ezzel a mozgó kiállítással olyan lehetőséget kíván biztosítani partnerei és minden érdeklődő számára, ahol az ipari folyamatok és feladatok széles köre modellezhetővé válik. A Tech-Con Hungária Kft. a Tech-Con csoport tagjaként, innovatívan irányt mutat az automatizálásban.

Kérés esetén bemutató buszunkkal szívesen ellátogatunk az Ön telephelyére is, jelezze felénk felmerülő igényeit.

Várjuk szeretettel!

Tisztelettel:
Tech-Con Hungária Kft.

Amennyiben szeretne részt venni bemutatóinkon,
keressen minket bátran!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»