A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Referenciák

Pneumatikus munkahengerrel mozgatott vákuumos megfogó
A megfogó egy dobozoló gépen helyezkedik el és a hajtogatásra előkészített kartonlapokat emeli át a gépre. A cég korábban is a piab vákuumos szívókorongot használta, így ezzel szerelve kérték, ez a korong amúgy kartonhoz megfelelő választás. Kompakt megoldás kellett, ami könnyen felszerelhető egy munkahenger rúdjára, így a VGS3010 ejektorra esett a választás. Az AQR lefúvató szelep a kartonlapok gyors elengedéséért felelős. A munkahengernél az egyetlen kikötés az volt, hogy a lökethossznak 150 mm-nek kellett lennie. Ahhoz, hogy a megfogó ne forogjon el és ne tekerje fel a pneumatika csövezést a megvezetés egy Igus persely és rúd.

 

 

 

Polírozó
Egy ODE 2/2 NO mágnesszelep és egy áramlásszabályozó a Delta PLC vezérlésével szabályozható működési és szünet ciklusokat biztosít a polírfejeknek (elveszi és visszaadja a levegőt). A felszerelt áramláskapcsolóra azért volt szükség, hogy visszacsatolásként jelet adjon a PLC-nek a tényleges ciklusidőről. Minden paraméter szabályozható a Delta kijelzőn, továbbá kijelzi és rögzíti a főbb adatokat (ciklusok száma, állásidő stb.).

 

 

 

Késztermék szállító pálya:
A feladat adott volt: a gépek gyártásának automatizálása. Mi ebben a projektben a már bedobozolt gépeket szállító pályát készítettük el. Az utolsó ellenőrzés súly alapján történik amikor kiderül, hogy benne, van-e minden a dobozba. Ha minden rendben, akkor tovább kerül egy Elcom és item elemekből készült szállítópályára, amely továbbítja egy 3-4 doboz torlasztársára alkalmas billenthető szerkezetre. Amikor az összes doboz a helyén van akkor pneumatikus munkahengerekkel emelik meg a szerkezetet és a dobozok a görgőkön legurulnak a szerkezet aljára. A következő lépésben egy automata AGV robot áll meg a szalag előtt és gravitációs elven rátöltik a termékeket, melyeket majd szintén a gravitációt kihasználva töltenek róla tovább a palettázó részen.

 

 

 

Szállítószalag
Szállítószalag item 40x40 könnyű és normál profilokból, összekötő elemekből, Elcom kiegészítőkből. Chiaravalli motorral felszerelt.

 

 

 

Alsó visszatérő szalag
Az Alsó visszatérő szalag szintén item 40x40 könnyű és normál profilokból, összekötő elemekből, Elcom kiegészítőkből épült és Chiaravalli motorral felszerelt.

 

 

 

Szerelősor
A Szerelősor item 40x40 könnyű és normál profilokból, görgősorból, kiegészítőkből és Elcom szállítószalag véghajtásokből épült.

 

 

A szállítópályák fix sebességűek, 10 db 0,5kg egységek szállítására tervezték, de a nálunk elérhető Vacon frekvenciaváltókkal állítható sebesség is megvalósítható.

 

 

L alakú, 90º-os billenőkaros D30 profil cső szállítópálya
D30 profil cső vázból készült biillenős 90°-s sarok, 1000 mm hosszú bemenőággal és 1500 mm hosszú bemenőággal. A szállítópálya egy meglévő konvejor kiváltására készült, a billenő egységes görgőpálya kosarakat továbbít és hely hiánya miatt L alakúra kellett tervezni.
A váz D30 Profil csőből (0.0.628.28) készült és M8x60-as D40 lábakra (0.0.364.68) lett állítva. A billenést a Profil 6 D30 3N (0.0.615.17) segítette a görgősorhoz pedig a Görgősor 6 40x40 E D30 (0.0.658.69) lett felhasználva. A teljes szállítópálya item termékek felhasználásból épült meg.

 

 

 

Kérdése van a szállítópályákkal kapcsolatosan? Forduljon hozzánk bizalommal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»