A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Rollon: bővülő kínálat

Rollon: bővülő termékkínálat a lineáris egységek területén

Rollon lineáris aktuátor A Rollon az olaszországi Tecno Center felvásárlásával bővítette termékválasztékát a lineáris egységek és derékszögű (kartézián) robotok területén.

A Tecno Centert 1971-ben alapították Venaria Reale-ben, (Torino), és az olasz piacon vezető szerepet töltött be az ipari automatizálási igényekhez fejlesztett lineáris aktuátorok és egyéb lineáris mozgatási rendszerek tervezése és gyártása területén.

A felvásárlási folyamat befejezésével a Tecno Center termékek gyártása átköltözött a Rollon Vimercate-ban található üzemébe, ahol a változatlanul magas színvonalú gyártást és terméktámogatást a korábbi Tecno Center alkalmazottak teljes létszámú átvétele szavatolja.

A Rollon 2011-ben lépett a lineáris aktuátorok piacára a szintén olasz El More vállalat megszerzésével és azóta is magas színvonalat és költséghatékony megoldásokat kínál. A gyártó a Tecno Center megvásárlásával az aktuátor piacon betöltött helyzetét igyekszik megerősíteni a már meglévő kínálatának kiegészítésével, valamint új, technikailag fejlettebb, összetettebb feladatok ellátására is képes termékek széles választékával. Utóbbiak nagy teljesítményre képesek az ipari szektor számos területén, mint például a háztartási készülékek gyártása, az autóipar, a szerszámgépek illetve más ipari automatizálási feladatok. A bővítés eredményeként a Rollon lineáris aktuátor kínálata világszinten is az egyik legösszetettebbé vált, megerősítve ezzel a Rollon Csoport helyzetét az Európában, az USA-ban és a fejlődő piacok területén egyaránt (Brazília, Oroszország, Kína és India).

 

A Rollon újdonságai:

Az új termékekkel kapcsolatban további információkat az alábbi katalógusokban találhat:

Rollon Aktuátor katalógus Rollon nagy teherbírású lineáris aktuátor brossúra  
Rollon Aktuátor katalógus Rollon Aktuátor katalógus  
Rollon görgős lineáris vezetékek (SYS rendszer és prizmatikus lineáris vezetékek) katalógus Rollon görgős lineáris vezetékek (SYS rendszer és prizmatikus lineáris vezetékek) katalógus  
Rollon lineáris vezetékek katalógus Rollon lineáris vezetékek katalógus  
Rollon teleszkóp sínek katalógus Rollon teleszkóp sínek katalógus  

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»