A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Késztermék szállító pálya

Késztermék szállító pálya:

A feladat adott volt: a gépek gyártásának automatizálása. Mi ebben a projektben a már bedobozolt gépeket szállító pályát készítettük el. Az utolsó ellenőrzés súly alapján történik amikor kiderül, hogy benne, van-e minden a dobozba. Ha minden rendben, akkor tovább kerül egy Elcom szállítópályára amely továbbítja egy 3-4 doboz torlasztására alkalmas billenthető szerkezetre. Amikor az összes doboz a helyén van akkor pneumatikus munkahengerekkel emelik meg a szerkezetet és a dobozok a görgőkön legurulnak a szerkezet aljára. A következő lépésben egy automata AGV robot áll meg a szalag előtt és gravitációs elven rátöltik a termékeket, melyeket majd szintén a gravitációt kihasználva töltenek róla tovább a palettázó részen.

Kérdése van a szállítópályákkal kapcsolatosan? Forduljon hozzánk bizalommal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Az akció 2015. szeptember 30.-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»