A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

Késztermék szállító pálya

Késztermék szállító pálya:

A feladat adott volt: a gépek gyártásának automatizálása. Mi ebben a projektben a már bedobozolt gépeket szállító pályát készítettük el. Az utolsó ellenőrzés súly alapján történik amikor kiderül, hogy benne, van-e minden a dobozba. Ha minden rendben, akkor tovább kerül egy Elcom szállítópályára amely továbbítja egy 3-4 doboz torlasztására alkalmas billenthető szerkezetre. Amikor az összes doboz a helyén van akkor pneumatikus munkahengerekkel emelik meg a szerkezetet és a dobozok a görgőkön legurulnak a szerkezet aljára. A következő lépésben egy automata AGV robot áll meg a szalag előtt és gravitációs elven rátöltik a termékeket, melyeket majd szintén a gravitációt kihasználva töltenek róla tovább a palettázó részen.

Kérdése van a szállítópályákkal kapcsolatosan? Forduljon hozzánk bizalommal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Az akció 2015. szeptember 30.-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»