A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

COAX® MINI DI16-2 BETÉT

COAX® MINI Di

ÚJ COAX® MINI Di16-2 betét

A Di16-2 egy 2 lépcsős COAX®MINI betét, beépített elzáró szelepek nélkül. Ennek köszönhetően a por és kosz akadálytalanul áramolhat át az ejektor fúvókáin, kiküszöbölve ezzel az esetleges eltömődést. Kiváló teljesítményt produkál még abban az esetben is, ha magas páratartalom vagy zsíros/olajos levegő párosul poros környezettel.
A Di16-2 elérhető különálló betétként, így könnyen beszerelhető a kimondottan COAX®MINI méret számára kialakított házba (cikkszám: 0129473).
A Di16-2 mindezek mellett fellelhető a VGS™3010 konfigurátorban is. A VGS™3010 konfigurátor megújulása miatt lehetőség van a konkrét konfigurációhoz tartozó műszaki paraméterek megjelenítésére.
A Di16-2 betét előírt megtáplálási nyomása 6 bar (87 psi), de már 5 bar (72,5 psi) nyomáson kiváló teljesítményt nyújt. Maximális vákuum értéke -73 kPa (-21,5 inHg). Az ejektor ideális zónája -30 és -60 kPa (-9 ÷ -18 inHg) között található és ebben a tartományban nagyon gazdaságosan működik, még más COAX® betétekkel összehasonlítva is.
Habár a légfogyasztás magasabb, mint a többi MINI betét esetén, ennek köszönhetően az elszívási teljesítmény is nagyobb. A Di16-2 betét emiatt félúton helyezkedik el a MINI és MIDI betétek között teljesítmény tekintetében.

A piab COAX® MINI Di16-2 betét előnyei:

  • Elzáró szelep nélküli kivitel -> nincs több eltömődés.
    Ezentúl bárki kihasználhatja a COAX® betét által nyújtott kiváló teljesítményt még a legmostohább körülmények között is. Felejtse el a vákuum szűrőt!
  • -50 kPa vákuum szintnél az elszívási teljesítmény 50-60%-al jobb, mint a konkurencia 0,9 mm-es furattal rendelkező egylépcsős ejektorai esetén (azonos légfogyasztás mellett)!
  • Mivel többé nem kell kompromisszumot kötni poros környezetben, így a felhasználók nagyobb korongokat magasabb vákuum szinten használhatnak, növelve ezzel a gépek sebességét és a termelékenységet!
  • A betét teljes mértékben szétszerelhető, így az esetleges karbantartás/tisztítás pillanatok alatt, járulékos költségek nélkül elvégezhető!
  • Alacsonyabb zajszint a konkurencia hasonló teljesítményű egylépcsős ejektoraihoz képest!

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»