A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

COAX® MINI DI16-2 BETÉT

COAX® MINI Di

ÚJ COAX® MINI Di16-2 betét

A Di16-2 egy 2 lépcsős COAX®MINI betét, beépített elzáró szelepek nélkül. Ennek köszönhetően a por és kosz akadálytalanul áramolhat át az ejektor fúvókáin, kiküszöbölve ezzel az esetleges eltömődést. Kiváló teljesítményt produkál még abban az esetben is, ha magas páratartalom vagy zsíros/olajos levegő párosul poros környezettel.
A Di16-2 elérhető különálló betétként, így könnyen beszerelhető a kimondottan COAX®MINI méret számára kialakított házba (cikkszám: 0129473).
A Di16-2 mindezek mellett fellelhető a VGS™3010 konfigurátorban is. A VGS™3010 konfigurátor megújulása miatt lehetőség van a konkrét konfigurációhoz tartozó műszaki paraméterek megjelenítésére.
A Di16-2 betét előírt megtáplálási nyomása 6 bar (87 psi), de már 5 bar (72,5 psi) nyomáson kiváló teljesítményt nyújt. Maximális vákuum értéke -73 kPa (-21,5 inHg). Az ejektor ideális zónája -30 és -60 kPa (-9 ÷ -18 inHg) között található és ebben a tartományban nagyon gazdaságosan működik, még más COAX® betétekkel összehasonlítva is.
Habár a légfogyasztás magasabb, mint a többi MINI betét esetén, ennek köszönhetően az elszívási teljesítmény is nagyobb. A Di16-2 betét emiatt félúton helyezkedik el a MINI és MIDI betétek között teljesítmény tekintetében.

A piab COAX® MINI Di16-2 betét előnyei:

  • Elzáró szelep nélküli kivitel -> nincs több eltömődés.
    Ezentúl bárki kihasználhatja a COAX® betét által nyújtott kiváló teljesítményt még a legmostohább körülmények között is. Felejtse el a vákuum szűrőt!
  • -50 kPa vákuum szintnél az elszívási teljesítmény 50-60%-al jobb, mint a konkurencia 0,9 mm-es furattal rendelkező egylépcsős ejektorai esetén (azonos légfogyasztás mellett)!
  • Mivel többé nem kell kompromisszumot kötni poros környezetben, így a felhasználók nagyobb korongokat magasabb vákuum szinten használhatnak, növelve ezzel a gépek sebességét és a termelékenységet!
  • A betét teljes mértékben szétszerelhető, így az esetleges karbantartás/tisztítás pillanatok alatt, járulékos költségek nélkül elvégezhető!
  • Alacsonyabb zajszint a konkurencia hasonló teljesítményű egylépcsős ejektoraihoz képest!

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»