A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Egyedi szállítószalagok

A Tech-Con Hungária Kft. ITEM gépvázak, ELCOM konvejor kittek, CHIARAVALLI hajtások és motorok, valamint VACON frekvenciaváltók felhasználásával mind esztétikailag mind műszakilag magas színvonalú , saját gyártású szállítószalagok tervezését és megépítését biztosítja. A szállítópályák összes fő eleme megtalálható kínálatunkban!

A továbbiakban bemutatnánk néhány példát a már elkészült szállítószalagokra.

item Szerelőszalag
A Szerelőszalag item 40x40 könnyű és normál profilokból, item összekötő elemekből, item kiegészítőkből és Elcom konvejor véghajtásokból épült valamint Chiaravalli hajtóműves motorral felszerelt.

 

 

item Alsó visszatérő szalag
Az Alsó visszatérő szalag item 40x40 könnyű profilokból, item összekötő elemekből, item kiegészítőkből és Elcom konvejor véghajtásokból épült valamint Chiaravalli hajtóműves motorral felszerelt.

 

 

item Szerelősor
A Szerelősor item 40x40 könnyű és normál profilokból, item görgősorból, összekötő elemekből, kiegészítőkből és Elcom konvejor véghajtásokből épült.

 

 

A szállítópályák fix sebességűek, 10 db 0,5kg egységek szállítására tervezték, de a nálunk elérhető Vacon frekvenciaváltókkal állítható sebesség is megvalósítható.

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»