A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

VACON-DANFOSS egyesülés

A világszinten ismert és elismert frekvenciaváltókat gyártó VACON 2014. december 1-től a DANFOSS csoport tagjává vált. 2014 szeptemberében a DANFOSS csoport bejelentette hivatalos vételi ajánlatát a VACON részvényekre. November végén pedig jóváhagyást nyert a VACON részvények több, mint 90%-ára és szavazati jogot szerzett a VACON-nál.

A VACON és a DANFOSS egyesülésével lehetőség nyílik a két vállalat előnyeinek kihasználására és létre fog jönni az egyik legmeghatározóbb szereplő a frekvenciaváltók piacán. Vesa Laisi lesz az új üzletág (DANFOSS Drives) elnöke, illetve folytatja eddigi tevékenységét úgymint a VACON elnöke és vezérigazgatója.

"A frekvenciaváltó gyártók két meghatározó és innovatív szereplőjének egyesülésével ügyfeleink számára ajánlatunk még versenyképesebb, innovatívabb és megnyerőbb lesz. Az egyesített erő azt is jelenti, hogy lehetőségünk nyílik még többet invesztálni K+F és értékesítési területekre, mely kulcsfontosságú üzleti szempontból." mondta Vesa Laisi, a VACON elnöke és vezérigazgatója.

"A dedikált funkcióval rendelkező AC hajtások, amik megkülönböztetik a VACON-t és a DANFOSS-t a versenytársaktól. Vesa karrierjének jelentős részét a frekvenciaváltók területén töltötte, így igen mély rálátással rendelkezik az AC hajtások területén. Ez az a tapasztalat, ami garantálja a világelső frekvenciaváltó-termékportfólió és ügyfélszolgálat létrejöttét." nyilatkozta Niels B. Christiansen, a DANFOSS elnöke és vezérigazgatója.

A jelenlegi termékkínálat és szolgáltatások elérhetősége mind a VACON, mind a DANFOSS részéről garantált. Ez annyit tesz, hogy a termékportfólió területén a közeljövőben nem lesz változás. Az egyesülést követően ügyfeleink minőségi kiszolgálása továbbra is az elsődleges szempont.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az újdonságokkal kapcsolatban, csapatunk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az egyesülésről további infomációk az alábbi linken érhetők el (angolul):
VACON-DANFOSS egyesülés

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»