A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

VACON hírek

vacon logo

 

Új márkaképviselet Törökországban

 

 

 

Idén novemberben hivatalos VACON márkaképviselet nyílik Isztambulban. A világszinten ismert és elismert frekvenciaváltókat gyártó vállalat piaci helyzetét erősítve Törökországban nyitotta meg legújabb képviseletét, hogy még jobb szolgáltatást nyújthasson ügyfelei számára. Törökország a 31. a listán, ahol a finn gyártó saját irodát nyit. Ez az új iroda is mutatja a cég elhivatottságát és eltökéltségét. A VACON számára jelentős üzleti területek közé tartozik Törökországban az építőipar és infrastruktúra, a hajóépítés, valamint a különböző energiahatékonyságot megkövetelő alkalmazások. A finn gyártó 100%-ban az AC hajtásokra fókuszál, ennek köszönhetően rendkívül széles termékpalettával bír, megoldást kínál általános és speciális alkalmazások esetén egyaránt, legyen szó egy egyszerű ventilátor/szivattyú vezérlésről, IP66 védelmet megkövetelő zord környezeti körülményekről vagy akár vízhűtéses frekvenciaváltóról. A VACON-t a fejlődés utáni szenvedély hajtja: a legjobbat fejleszti, a legjobbat alkotja és a legjobbat értékesíti. Prémium minőség – versenyképes ár - gyors elérhetőség
Mi is sok sikert kívánunk a törökországi VACON csapatnak!

 

vacon logo

 

VACON AC Drives App

 

 

 

A VACON AC Drives App egy egyszerűen használható eszköz, amely már elérhető iPad felhasználók számára is! Az applikáció azonnali hozzáférést biztosít mindenhez, amit a VACON frekvenciaváltókról tudni érdemes. Megtalálhatóak az alkalmazási területekre jellemző adatok, a részletes termékleírások és a sokrétű szolgáltatások, melyet a frekvenciaváltók fejlesztésével és gyártásával foglalkozó világelső cég képes nyújtani. Az alkalmazás ingyen letölthető innen.
VACON applikáció

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»