A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

VACON hírek

vacon logo

 

Új márkaképviselet Törökországban

 

 

 

Idén novemberben hivatalos VACON márkaképviselet nyílik Isztambulban. A világszinten ismert és elismert frekvenciaváltókat gyártó vállalat piaci helyzetét erősítve Törökországban nyitotta meg legújabb képviseletét, hogy még jobb szolgáltatást nyújthasson ügyfelei számára. Törökország a 31. a listán, ahol a finn gyártó saját irodát nyit. Ez az új iroda is mutatja a cég elhivatottságát és eltökéltségét. A VACON számára jelentős üzleti területek közé tartozik Törökországban az építőipar és infrastruktúra, a hajóépítés, valamint a különböző energiahatékonyságot megkövetelő alkalmazások. A finn gyártó 100%-ban az AC hajtásokra fókuszál, ennek köszönhetően rendkívül széles termékpalettával bír, megoldást kínál általános és speciális alkalmazások esetén egyaránt, legyen szó egy egyszerű ventilátor/szivattyú vezérlésről, IP66 védelmet megkövetelő zord környezeti körülményekről vagy akár vízhűtéses frekvenciaváltóról. A VACON-t a fejlődés utáni szenvedély hajtja: a legjobbat fejleszti, a legjobbat alkotja és a legjobbat értékesíti. Prémium minőség – versenyképes ár - gyors elérhetőség
Mi is sok sikert kívánunk a törökországi VACON csapatnak!

 

vacon logo

 

VACON AC Drives App

 

 

 

A VACON AC Drives App egy egyszerűen használható eszköz, amely már elérhető iPad felhasználók számára is! Az applikáció azonnali hozzáférést biztosít mindenhez, amit a VACON frekvenciaváltókról tudni érdemes. Megtalálhatóak az alkalmazási területekre jellemző adatok, a részletes termékleírások és a sokrétű szolgáltatások, melyet a frekvenciaváltók fejlesztésével és gyártásával foglalkozó világelső cég képes nyújtani. Az alkalmazás ingyen letölthető innen.
VACON applikáció

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»