A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

THK HSR újdonság!

THK logo
A THK egyedi megmunkálási technológiáinak integrálásával kedvező árú LM lineáris vezeték családot fejlesztett, az általános célú gépek (szállítópálya rendszerek) piacára.
 
A THK HSR lineáris vezeték Ct7 pontossággal gazdaságossága ellenére a termék terhelhetősége változatlan, sőt költséghatékonyságával az egész gép költsége csökkenthető. Mind a 4 irányban egyenlően terhelhető, méretei a nemzetközi szabványnak megfelelnek (csereszabatos). Alkalmas olyan általános lineáris vezetékeknek, ahol nincs szükség nagy pontosságra, mint például az általános szállítópálya rendszerek. Valamint kitűnő hibakiegyenlítő képességgel rendelkezik.
Típusválaszték
  • HSR-C/HSR-LC (Ct7) típus: Az LM kocsi peremén belső menetes furatok találhatók. Felülről és alulról szerelhető. Univerzálisan alkalmazható, különösen zsákfuratos beépítés esetén.
 
 
  • HSR-R/HSR-LR (Ct7) típus: Keskenyebb LM kocsi, menetes furatokkal a rögzítési helyeken. Kiválóan alkalmazható szűk helyeken.
 
 
Élettartam

Névleges élettartam (km):
A névleges élettartam (L) azt a teljes megtett távolságot jelenti, amelyet az azonos típusú termékek csoportjának 90%-a azonos körülmények között teljesítheti felületi lepattogzás (a fémfelület filmszerű leválása) nélkül. A Ct pontosságú HSR típus névleges élettartalma az (1) egyenletből számolható ki.

 
 
Hasznos élettartam [óra]:
A névleges élettartam (L) kiszámítása után a (2) egyenlettel megkapható a hasznos élettartam, ha feltételezzük, hogy a lökethossz és az oda-vissza mozgások száma állandó.

 
Katalógusunkban részletesen megtalál minden információt a THK HSR lineáris vezetékkekről Ct7 pontossággal.


Ha bármilyen kérdés merülne fel az újdonságokkal kapcsolatban, csapatunk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére!

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»