A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

THK HSR újdonság!

THK logo
A THK egyedi megmunkálási technológiáinak integrálásával kedvező árú LM lineáris vezeték családot fejlesztett, az általános célú gépek (szállítópálya rendszerek) piacára.
 
A THK HSR lineáris vezeték Ct7 pontossággal gazdaságossága ellenére a termék terhelhetősége változatlan, sőt költséghatékonyságával az egész gép költsége csökkenthető. Mind a 4 irányban egyenlően terhelhető, méretei a nemzetközi szabványnak megfelelnek (csereszabatos). Alkalmas olyan általános lineáris vezetékeknek, ahol nincs szükség nagy pontosságra, mint például az általános szállítópálya rendszerek. Valamint kitűnő hibakiegyenlítő képességgel rendelkezik.
Típusválaszték
  • HSR-C/HSR-LC (Ct7) típus: Az LM kocsi peremén belső menetes furatok találhatók. Felülről és alulról szerelhető. Univerzálisan alkalmazható, különösen zsákfuratos beépítés esetén.
 
 
  • HSR-R/HSR-LR (Ct7) típus: Keskenyebb LM kocsi, menetes furatokkal a rögzítési helyeken. Kiválóan alkalmazható szűk helyeken.
 
 
Élettartam

Névleges élettartam (km):
A névleges élettartam (L) azt a teljes megtett távolságot jelenti, amelyet az azonos típusú termékek csoportjának 90%-a azonos körülmények között teljesítheti felületi lepattogzás (a fémfelület filmszerű leválása) nélkül. A Ct pontosságú HSR típus névleges élettartalma az (1) egyenletből számolható ki.

 
 
Hasznos élettartam [óra]:
A névleges élettartam (L) kiszámítása után a (2) egyenlettel megkapható a hasznos élettartam, ha feltételezzük, hogy a lökethossz és az oda-vissza mozgások száma állandó.

 
Katalógusunkban részletesen megtalál minden információt a THK HSR lineáris vezetékkekről Ct7 pontossággal.


Ha bármilyen kérdés merülne fel az újdonságokkal kapcsolatban, csapatunk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére!

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»