A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

MOTEK ITEM újdonságok 2014

item logoAz évente megrendezésre kerülő stuttgarti MOTEK kiállítás állandó kiállítóinak egyike a nagy múlttal rendelkező alumínium profilokkal és kiegészítőivel foglalkozó ITEM cég. Kizárólagos magyarországi képviseletüket cégünk látja el. A kiállítás pár éve költözött új helyszínre a stuttgarti repülőtér közvetlen közelébe, így könnyebben megközelíthetővé vált és nagy népszerűségnek örvend az automatizálással foglakozó szakemberek körében.

Az item cég minden évben ezen a helyszínen mutatja be éves fejlesztéseit és új ötleteit.

Cégünk képviselői szintén állandó vendégei a kiállításnak, hiszen mi is folyamatosan nyomon követjük és első kézből szeretünk értesülni az újdonságokról.

Idei évben a fő fejlesztések az ergonomikus munkahelyek (WBS), az új D30-as csőprofilos rendszer és az ELCOM szállítópályák és moduláris palettás rendszerek területén történtek

 

Ergonomikus munkahelyek (WBS)

A munkahelyek kialakításánál fontos a különböző kisebb beszerelendő alkatrészek gyors és könnyű hozzáférése, illetve az alkatrésztároló dobozok, ládák könnyű kezelhetősége, tárolása, a kiürült tárolók gyors cseréje. Ezekre a feladatokra kínál az item most új lehetőségeket.

 


Katalógusunkban részletesen megtekinthetőek a különböző termékek angol nyelven.
Német nyelven is elérhetőek a megoldások a következő linken: Produktneuheiten: Arbeitsplatzsystem

 

új D30-as csőprofilos rendszer

A népszerű forradalmian új item D30-as profilrendszer szakít a korábbi hagyományokkal és a műanyaggal bevont acélcsövek helyett a sokkal merevebb, gyorsabban szerelhető, már eleve ESD kivitelben készülő Alu profilcsövekből építkezik.

A fejlesztés fő iránya a japán Karakuri elvet követi, tehát a különböző mechanikus mozgatások irányába mutat. Legfontosabb példája a D40-es csúszópersely megjelenése, amely előre legyártott fix hosszban egy egységként vagy méretre vágva tetszőleges hosszban is rendelhető alkatrészenként.

Nagyon fontos újdonság még az alkatrész dobozok szállítására használt mozgatható kocsik egymással való összekapcsolását szolgáló vonórendszer, mely a merev item 80x40-es MB alapvázra szerelhető.

Fontos megemlíteni a teljesség igénye nélkül a 80mm széles görgős pályák megjelenését, illetve a görgős pályákba építhető visszagurulás-gátlókat.

Megjelent a már nagyon várt új D30-as profilcső is, amely kombinálja a 30-as csövek modularitását az eredeti 8 mm-es item rendszer minden előnyével, hiszen 8mm-es hornya segítségével közvetlen kapcsolódhat a hagyományos rendszerhez vagy rászerelhető bármely 8-as profilhoz készült alkatrész.

Katalógusunkban a Lean rendszer újdonságai szintén megtekinthetőek, angol nyelven.
Német nyelven is elérhetőek a következő linken: Produktneuheiten: LP Systembaukasten

 

ELCOM szállítópályák és moduláris palettás rendszer

A Tech-Con Hungária Kft. hivatalos viszanteladója az item alapokra épülő ELCOM szállítópályáknak és moduláris palettás rendszernek. Itt szintén nagyon fontos fejlesztésekkel találkozhattunk:

A moduláris pályarendszer egy új palettamérettel és a hozzá tartozó kiegészítőkkel bővült. TLM1500 néven 150x150mm-es palettákat kínálunk. - Ezekre építhetőek rá különböző ülékek és rögzítők segítségével az összeszerelendő alkatrészek, gyártmányok mind automata, mind manuális munkahelyek számára.

Nagyon fontos lépés az ELCOM-nál a modulárisan felépíthető szállítószalagok területén tett fejlesztés. A rendszer 80mm-es görgőre épül, a szalag szélessége tetszőlegesen választható, mivel a görgő teste egy strukturált szerkezetű alu cső, melynek két végébe szerelhetőek a csapágyegységek. Ezentúl nem jelent gondot a speciális szélességű szállító szalagok elkészítése. Cégünk a szalagokat igény esetén készre szereli motorral, hajtóművel, frekvencia váltóval ellátva. A Tech-Con konvejorokrol hamarosab bővebben.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az újdonságokkal kapcsolatban, csapatunk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére.

További képek a kiállításról:

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»