A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

Delta hírek

DELTA termékeink népszerűsítése céljából úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy PLC alapcsomagot, amelynek segítségével érdemben kipróbálhatóak a legalapvetőbb funkciók, megismerhető a Deltára jellemző minőség és egyszerű kezelhetőség. A csomag árát úgy alakítottuk ki, hogy partnereink számára mindenképp megérje befektetni.

A DELTA DOP-B szériás TFT érintőkijelzői 64.536 szín megjelenítésére képesek. USB csatlakozón keresztül egeret, nyomtatót vagy pendrive-ot csatlakoztathatunk hozzájuk. Ethernet interfésszel is rendelhetőek, amelyek további audio kimenetet, valamint SD memóriafoglalatot is kaptak. Ezek a modellek monitorozásra és adatgyűjtésre egyaránt alkalmasak.

Az SX2 a DELTA második generációs analóg logikai vezérlője. 4 analóg kimenete, illetve 2 analóg bemenete van. Ezen felül 14 digitális I/O pontot is kapott. Említésre méltó a beépített mini USB csatlakozó, amelyen keresztül programozásra és monitorozásra egyaránt van lehetőség.

A C2000 szériát nagyfokú hatékonyság, alacsony karbantartási költségek, valamint a hosszú élettartam jellemzi. 2010-ben RED DOT Product Design díjat nyert. Főbb jellemzői: fluxusvezérelt, beépített PLC funkció, intelligens öndiagnosztika, széleskörű alkalmazhatóság és választék, nagy sebességű kommunikációs interfészek.

Az ASDA-B2 szervohajtás széleskörű alkalmazásokra kínál költséghatékony megoldást. Nagy pontosságú, 17 bites inkrementális enkóderének köszönhetően fordulatonként 160.000 impulzus feldolgozására képes. Pozíció, sebesség illetve nyomaték üzemmódokkal egyaránt rendelkezik. Súrlódáskompenzálás és különböző motorvédő funkciók teszik még megbízhatóbbá a rendszert.

PLC alapcsomag tartalma:

  • Delta SA központi egység
  • Delta PS01 tápegység
  • Delta DOP-B 5” kijelző
  • Delta programozó kábel

PLC alapcsomag ára: 99.900 Ft + áfa

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»