A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Sikertörténet | 13 méteres görgős szerelősor

 

item logo

A szerelősor tervezését egy gyártásfejlesztéssel is foglalkozó nagy múltú magyar vállalat végezte. A vázszerkezet és a görgős pályák megvalósítását a Tech-con Hungária Kft. végezte, majd a végleges összeszerelés a vállalat szerelőcsarnokában történt.

A szerelősoron 7 ülő- és 3 álló munkahely került kialakításra. A sornál helyet foglaló operátorok az egyes szerelési műveleteket a szerelőtálcákon végzik, amit kézzel, peremes görgőkön továbbítanak a következő munkaállomásra. Az egyes munkaállomásoknál a tálcák továbbhaladását a peremes görgőkre szerelt fékezőlemezek hivatottak meggátolni, valamint az operátorok ezeken tudnak biztonsággal szerelni és forrasztani. A tálcák visszamozgatását a sor hátulsó részén kialakított szállítószalag végzi, illetve egy rövidebb szállítószalag található még két álló munkahely között is. A tálcák átmozgatását a visszatérő szállítószalaghoz, valamint az első munkaállomásra, egy villás kialakítású dugattyúrúd nélküli munkahengerre szerelt egység végzi gömbgörgőkön keresztül. Ezzel küszöböltök ki a bonyolultabb kialakítású liftes átemelést. Az átmozgató egységben a tálcák megfelelő pozícióban tartását a tálcába épített mágnesek, valamint a gömbgörgő soros profil oldalára felszerelt fémcsík biztosítja. A szerelősor moduláris szerkezetűre terveztük a könnyebb szerelhetőség és szállíthatóság érdekében. A sor két vége közé két darab 2 méteres elem és az ezeket összekötő három darab 1,7 méteres elem került, melyeket derékszög elemmel erősítettünk egymáshoz. A sor felső részét az egyes közdarabok széleinél elhelyezett L-alakú profilszerkezet biztosítja, ami szintén derékszög elemmel került rögzítésre a sor alsó részéhez. Ezen L-alakú tartók közé kerültek elhelyezésre a tartópolcok, valamint a lámpatesteket tartó profil is. A sor operátorok felőli oldalán kerültek felszerelésre a szerelő jigek és három darab kisebb méretű szerelőasztal. Illetve fontos volt még a szerelősor kialakításánál, hogy a peres- és gömbgörgőknek is ESD védett anyagból kellett készülnie.
Az elkészült szerelősor megnyerte megrendelőnk tetszését, aki egy másik projektéhez is felkért minket egy hasonló kialakítású és elrendezésű gyártósor megtervezésére. A következő sor szinte majdnem olyan lesz mint a 13 méteres, csak ennél egy 2 és egy 1,7 méteres darabbal lesz rövidebb, így ez a sor csak 9,3 méter hosszú lesz. A szerelősor vázszerkezete teljes egészében item elemekből épül fel (profilok, golyós elemek, peremes görgős elemek, csúszó elemek) A profilok darabolását, megmunkálását és a teljes vázszerkezet összeszerelését a Tech-Con Hungária Kft. Gépépítő elemek részlege végezte.

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»