A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Sikertörténet | 13 méteres görgős szerelősor

 

item logo

A szerelősor tervezését egy gyártásfejlesztéssel is foglalkozó nagy múltú magyar vállalat végezte. A vázszerkezet és a görgős pályák megvalósítását a Tech-con Hungária Kft. végezte, majd a végleges összeszerelés a vállalat szerelőcsarnokában történt.

A szerelősoron 7 ülő- és 3 álló munkahely került kialakításra. A sornál helyet foglaló operátorok az egyes szerelési műveleteket a szerelőtálcákon végzik, amit kézzel, peremes görgőkön továbbítanak a következő munkaállomásra. Az egyes munkaállomásoknál a tálcák továbbhaladását a peremes görgőkre szerelt fékezőlemezek hivatottak meggátolni, valamint az operátorok ezeken tudnak biztonsággal szerelni és forrasztani. A tálcák visszamozgatását a sor hátulsó részén kialakított szállítószalag végzi, illetve egy rövidebb szállítószalag található még két álló munkahely között is. A tálcák átmozgatását a visszatérő szállítószalaghoz, valamint az első munkaállomásra, egy villás kialakítású dugattyúrúd nélküli munkahengerre szerelt egység végzi gömbgörgőkön keresztül. Ezzel küszöböltök ki a bonyolultabb kialakítású liftes átemelést. Az átmozgató egységben a tálcák megfelelő pozícióban tartását a tálcába épített mágnesek, valamint a gömbgörgő soros profil oldalára felszerelt fémcsík biztosítja. A szerelősor moduláris szerkezetűre terveztük a könnyebb szerelhetőség és szállíthatóság érdekében. A sor két vége közé két darab 2 méteres elem és az ezeket összekötő három darab 1,7 méteres elem került, melyeket derékszög elemmel erősítettünk egymáshoz. A sor felső részét az egyes közdarabok széleinél elhelyezett L-alakú profilszerkezet biztosítja, ami szintén derékszög elemmel került rögzítésre a sor alsó részéhez. Ezen L-alakú tartók közé kerültek elhelyezésre a tartópolcok, valamint a lámpatesteket tartó profil is. A sor operátorok felőli oldalán kerültek felszerelésre a szerelő jigek és három darab kisebb méretű szerelőasztal. Illetve fontos volt még a szerelősor kialakításánál, hogy a peres- és gömbgörgőknek is ESD védett anyagból kellett készülnie.
Az elkészült szerelősor megnyerte megrendelőnk tetszését, aki egy másik projektéhez is felkért minket egy hasonló kialakítású és elrendezésű gyártósor megtervezésére. A következő sor szinte majdnem olyan lesz mint a 13 méteres, csak ennél egy 2 és egy 1,7 méteres darabbal lesz rövidebb, így ez a sor csak 9,3 méter hosszú lesz. A szerelősor vázszerkezete teljes egészében item elemekből épül fel (profilok, golyós elemek, peremes görgős elemek, csúszó elemek) A profilok darabolását, megmunkálását és a teljes vázszerkezet összeszerelését a Tech-Con Hungária Kft. Gépépítő elemek részlege végezte.

 

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»