A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

Vacon frekvenciaváltók

Vacon logo

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy a Tech-Con Hungária Kft. termékkínálata egy új felsőkategóriás termékkel bővült. A Vacon-t (akkoriban: Vaasa Control) 1993-ban az ABB-ből (akkoriban: ABB Industry's factory) kivált 13 meghatározó tag alapította Finnországban. A Vacon több mint 20 éve frekvenciaváltók fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A finn gyártó 100%-ban a frekvenciaváltókra fókuszál, ennek köszönhetően rendkívül széles termékpalettával bír, megoldást kínál extrém alkalmazások esetén is. Termékei a prémium kategóriát képviselik, melyet versenyképes áron, rövid szállítási határidővel kínál a piacon. Hogyan lehetséges, hogy a prémium minőség – versenyképes ár - gyors elérhetőség hármasa egyszerre teljesül? A válasz egyszerű: összpontosítás kizárólag a frekvenciaváltókra. A finn gyártó említésre méltó referenciákat tudhat maga mögött, ilyen például többek között az osztrák Doppelmayr síliftek hajtása, a Bollywood-filmek vetítésének híres mozija, az INOX multiplex szellőző rendszerének vezérlése vagy a Burj Dubai építése során alkalmazott daruk vezérlése. A Vacon nevét tovább fényjelzi, hogy több nagyobb gyártó invertereit is ők gyártják.
Cégünk a Vacon frekvenciaváltókat elsősorban ipari felhasználási területek részére értékesíti, kínálatunkban természetesen a korábban forgalmazott hajtások is elérhetőek lesznek a jövőben.

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»