A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Vacon frekvenciaváltók

Vacon logo

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy a Tech-Con Hungária Kft. termékkínálata egy új felsőkategóriás termékkel bővült. A Vacon-t (akkoriban: Vaasa Control) 1993-ban az ABB-ből (akkoriban: ABB Industry's factory) kivált 13 meghatározó tag alapította Finnországban. A Vacon több mint 20 éve frekvenciaváltók fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A finn gyártó 100%-ban a frekvenciaváltókra fókuszál, ennek köszönhetően rendkívül széles termékpalettával bír, megoldást kínál extrém alkalmazások esetén is. Termékei a prémium kategóriát képviselik, melyet versenyképes áron, rövid szállítási határidővel kínál a piacon. Hogyan lehetséges, hogy a prémium minőség – versenyképes ár - gyors elérhetőség hármasa egyszerre teljesül? A válasz egyszerű: összpontosítás kizárólag a frekvenciaváltókra. A finn gyártó említésre méltó referenciákat tudhat maga mögött, ilyen például többek között az osztrák Doppelmayr síliftek hajtása, a Bollywood-filmek vetítésének híres mozija, az INOX multiplex szellőző rendszerének vezérlése vagy a Burj Dubai építése során alkalmazott daruk vezérlése. A Vacon nevét tovább fényjelzi, hogy több nagyobb gyártó invertereit is ők gyártják.
Cégünk a Vacon frekvenciaváltókat elsősorban ipari felhasználási területek részére értékesíti, kínálatunkban természetesen a korábban forgalmazott hajtások is elérhetőek lesznek a jövőben.

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»