A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Gyógyszeradagoló profil

Szeretnénk bemutatni egy patikákban nagyszerűen alkalmazható automatizált megoldást, amelyet partnerünk, egy feltörekvő magyar tulajdonú fejlesztő cég alkotott meg, a Bluefox Technology Kft. A Tech-con Hungária Kft. által forgalmazott termékeket felhasználva létrehoztak egy sorozatban gyártott automata gépet, amely a patikákban a gyógyszerek rendezését, azok összegyűjtését és kiszolgálását végzi.
A megoldás lényegesen könnyebbé teszi a patikusok dolgát, hiszen a logisztikai feladatok nagy részét elvégzi helyettük, gyorsul a kiszolgálási idő és még helytakarékos is a berendezés. A gép váza és lineáris mozgató egységei az Item gépépítő elemeiből épült. Tervezését cégünk végezte a fejlesztő cég paraméterei alapján. A lineáris egységek az Item új fejlesztései közé tartozó KLE típusok. Kompakt, zárt kialakításuknál fogva hosszú időn át biztosítják a karbantartásmentes halk és pontos üzemet. A cég gépeit nemzetközi szinten értékesíti, de már Magyarországon is vannak üzemelő berendezések. Mellékelt fotóink Keszthelyen készültek a beüzemelés fázisairól.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wUsf2umbk1E&feature=player_embedded

 

 

gyogyszer rendezo1 gyogyszer rendezo3
 gyogyszer rendezo2  gyogyszer rendezo4
 gyogyszer rendezo5  gyogyszer rendezo6

 

 

 

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»