A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

Gyógyszeradagoló profil

Szeretnénk bemutatni egy patikákban nagyszerűen alkalmazható automatizált megoldást, amelyet partnerünk, egy feltörekvő magyar tulajdonú fejlesztő cég alkotott meg, a Bluefox Technology Kft. A Tech-con Hungária Kft. által forgalmazott termékeket felhasználva létrehoztak egy sorozatban gyártott automata gépet, amely a patikákban a gyógyszerek rendezését, azok összegyűjtését és kiszolgálását végzi.
A megoldás lényegesen könnyebbé teszi a patikusok dolgát, hiszen a logisztikai feladatok nagy részét elvégzi helyettük, gyorsul a kiszolgálási idő és még helytakarékos is a berendezés. A gép váza és lineáris mozgató egységei az Item gépépítő elemeiből épült. Tervezését cégünk végezte a fejlesztő cég paraméterei alapján. A lineáris egységek az Item új fejlesztései közé tartozó KLE típusok. Kompakt, zárt kialakításuknál fogva hosszú időn át biztosítják a karbantartásmentes halk és pontos üzemet. A cég gépeit nemzetközi szinten értékesíti, de már Magyarországon is vannak üzemelő berendezések. Mellékelt fotóink Keszthelyen készültek a beüzemelés fázisairól.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wUsf2umbk1E&feature=player_embedded

 

 

gyogyszer rendezo1 gyogyszer rendezo3
 gyogyszer rendezo2  gyogyszer rendezo4
 gyogyszer rendezo5  gyogyszer rendezo6

 

 

 

 

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»