A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

ITEM - D30-as termékcsalád (2)


item2A solingeni ITEM Industrietechnik GmbH fejlesztésének eredményeképpen az anyagtovábbítás támogatására egy egyszerűen használható és rugalmas alkatrészcsalád jött létre, amely implementálható gyártási és szerelési környezetbe egyaránt. A „D30 hengeres profilrendszer" nevet kapta, amely 2010 őszétől a következő főbb termékkategóriákkal bővíti az ITEM termékportfólióját:

 

  • Görgős szállítószalagok,
  • 45 fokos kötőelemek,
  • menetes insert-ek.

 

Mindezek lehetőséget nyújtanak a hatékony szállítószalag rendszerek építéséhez.

A „D30 hengeres profilrendszer" rendkívül felhasználóbarát és design tekintetében még tetszetős megjelenéssel is büszkélkedhet.

Minden egyes cső, profil és kötőelem teljes egészében alumínium ötvözetből készül. Csatlakozó méreteik tekintetében 30-as átmérővel bírnak, így kis súllyal és nagy szilárdsággal rendelkeznek.

Az egyszerű vágási és csatlakoztatási megoldások lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy egyedi és speciális igényeknek megfelelő rendszereket építsünk ki könnyedén.

A termékcsalád tartozékelemei egyszerűen behelyezhetőek egy adott konstrukcióba, az úgynevezett „egy csavarhúzós"-elv sajátságának köszönhetően.

A görgős szállítószalag-rögzítő konzolok a D30-as profilokhoz csavarozhatóak vagy egyszerűen pozícióba akaszthatóak. A szállítandó anyagokat egy beépített fékkel rendelkező verzió a szállítószalag végén automatikusan megállítja.

A görgős vezetősínek további kiegészítést nyújtanak a D30-as családhoz és könnyedén integrálhatóak kocsikhoz vagy akár polcrendszerekhez. Hatékony segítséget nyújtanak munkaállomások és gyártósorok összekapcsolásában.

A csövekhez, profilokhoz, valamint a D30-as profilokhoz szánt 45 fokos összekötő-elemek ideálisak rácsos tartószerkezetek létesítéséhez és átlósan elhelyezett szelvények egymáshoz kapcsolásához, mivel azok ideális mértékben nyelik el, illetve egyenlítik ki a keletkező feszültségeket.

A D30-as menetes "insert" egy univerzális kötőelem, amely megoldás különféle kiegészítő elemekhez, mind M6, M8 és M10-es csatlakozó menetméretekhez. Ezen felül felhasználható csövek, profilok, konzolok és különféle panelek csavarkötéssel történő rögzítéséhez is.

A fent említett elemek mindegyike elérhető standard és antisztatikus (ESD-safe) változatban egyaránt.

 

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»