A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

ITEM - D30-as termékcsalád (2)


item2A solingeni ITEM Industrietechnik GmbH fejlesztésének eredményeképpen az anyagtovábbítás támogatására egy egyszerűen használható és rugalmas alkatrészcsalád jött létre, amely implementálható gyártási és szerelési környezetbe egyaránt. A „D30 hengeres profilrendszer" nevet kapta, amely 2010 őszétől a következő főbb termékkategóriákkal bővíti az ITEM termékportfólióját:

 

  • Görgős szállítószalagok,
  • 45 fokos kötőelemek,
  • menetes insert-ek.

 

Mindezek lehetőséget nyújtanak a hatékony szállítószalag rendszerek építéséhez.

A „D30 hengeres profilrendszer" rendkívül felhasználóbarát és design tekintetében még tetszetős megjelenéssel is büszkélkedhet.

Minden egyes cső, profil és kötőelem teljes egészében alumínium ötvözetből készül. Csatlakozó méreteik tekintetében 30-as átmérővel bírnak, így kis súllyal és nagy szilárdsággal rendelkeznek.

Az egyszerű vágási és csatlakoztatási megoldások lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy egyedi és speciális igényeknek megfelelő rendszereket építsünk ki könnyedén.

A termékcsalád tartozékelemei egyszerűen behelyezhetőek egy adott konstrukcióba, az úgynevezett „egy csavarhúzós"-elv sajátságának köszönhetően.

A görgős szállítószalag-rögzítő konzolok a D30-as profilokhoz csavarozhatóak vagy egyszerűen pozícióba akaszthatóak. A szállítandó anyagokat egy beépített fékkel rendelkező verzió a szállítószalag végén automatikusan megállítja.

A görgős vezetősínek további kiegészítést nyújtanak a D30-as családhoz és könnyedén integrálhatóak kocsikhoz vagy akár polcrendszerekhez. Hatékony segítséget nyújtanak munkaállomások és gyártósorok összekapcsolásában.

A csövekhez, profilokhoz, valamint a D30-as profilokhoz szánt 45 fokos összekötő-elemek ideálisak rácsos tartószerkezetek létesítéséhez és átlósan elhelyezett szelvények egymáshoz kapcsolásához, mivel azok ideális mértékben nyelik el, illetve egyenlítik ki a keletkező feszültségeket.

A D30-as menetes "insert" egy univerzális kötőelem, amely megoldás különféle kiegészítő elemekhez, mind M6, M8 és M10-es csatlakozó menetméretekhez. Ezen felül felhasználható csövek, profilok, konzolok és különféle panelek csavarkötéssel történő rögzítéséhez is.

A fent említett elemek mindegyike elérhető standard és antisztatikus (ESD-safe) változatban egyaránt.

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»