A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Új Konvejor üzletág

Új konvejor üzletág title=

A Tech-Con Hungária Kft. 2008 óta foglalkozik az ELCOM SAS szállítószalagjaival és moduláris palettás rendszereivel, 2012-től kizárólagos viszonteladóként képviselve őket a magyar piacon. Ez idő alatt számos megoldással sikerült ellátnunk az ügyfeleinket, akár komplett konvejor rendszerről vagy csak rendszer elemekről legyen szó.  A forgalom növekedésére és a vevői igényekre való tekintettel az idei évtől kezdve külön üzletággá fejlesztettük konvejorainkat.

Az új üzletág számára létrehozott weboldalon keresztül tájékozódhat konvejorainkról, valamint közvetlenül ajánlatot kérhet vagy veheti fel a kapcsolatot specialistáinkkal:


http://szallitorendszerek.hu/

új konvejor üzletág

Sztenderd és egyedi megoldásokat nyújtunk:

  • a szállítópályák
  • konvejorok,
  • palettás rendszerek területén.

Megfelelő gyártási kapacitásunknak, tapasztalt tervezőgárdánknak és optimalizált raktárkészletünknek köszönhetően akár komplett, összeszerelt automatizált rendszerek megtervezését és kivitelezését is vállaljuk. Az ITEM alumínium gépépítő rendszerrel minden téren kompatibilis

  • szimpla szíjas
  • dupla szíjas
  • fogazott szíjas
  • lépcsős szalagok
  • palettás rendszerek
  • görgős pályák (hajtott vagy gravitációs kivitelben)

egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.

 

A részegységek külön-külön is megvásárolhatóak rövid szállítási határidővel. A komplett automatizálási egységek igény szerint teljes dokumentációja (érintésvédelmi vizsgálat, kapcsolási rajz, műszaki rajzdokumentáció, CE nyilatkozat, kockázatelemzés) biztosított.

 

A raktárkészletünket kibővítettük a legújabb fejlesztésű D80-as szalagrendszerünkkel is, így 160-tól 1000 mm-ig bármilyen szélességben tudunk szállítószalagot gyártani.

 

A korábbi D40-es és D90-es rendszerelemeinkből is rendelkezünk raktárkészlettel, így a szélesebb vagy kisebb helyigényű konvejorokat is rövid határidővel tudjuk szállítani.

 

Az Item vagy Elcom görgős rendszereinek komponensei szintén rövid határidővel beszerezhetőek. Az Item esetében ez általában 1-1,5 hét a rendeléstől számítva. Amennyiben cégünk végzi a rendszer összeszerelését vagy automatizálását, akkor érdemes minimum 3-4 héttel számolni.

 

D30-as Lean rendszereink komponenseinek legnagyobb része szintén raktáron található. Ezekből pár nap alatt összeállítható a vevő igényeinek megfelelő gravitációs görgős állvány, polc vagy karakuri rendszer.

 

 

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»