A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Új Konvejor üzletág

Új konvejor üzletág title=

A Tech-Con Hungária Kft. 2008 óta foglalkozik az ELCOM SAS szállítószalagjaival és moduláris palettás rendszereivel, 2012-től kizárólagos viszonteladóként képviselve őket a magyar piacon. Ez idő alatt számos megoldással sikerült ellátnunk az ügyfeleinket, akár komplett konvejor rendszerről vagy csak rendszer elemekről legyen szó.  A forgalom növekedésére és a vevői igényekre való tekintettel az idei évtől kezdve külön üzletággá fejlesztettük konvejorainkat.

Az új üzletág számára létrehozott weboldalon keresztül tájékozódhat konvejorainkról, valamint közvetlenül ajánlatot kérhet vagy veheti fel a kapcsolatot specialistáinkkal:


http://szallitorendszerek.hu/

új konvejor üzletág

Sztenderd és egyedi megoldásokat nyújtunk:

  • a szállítópályák
  • konvejorok,
  • palettás rendszerek területén.

Megfelelő gyártási kapacitásunknak, tapasztalt tervezőgárdánknak és optimalizált raktárkészletünknek köszönhetően akár komplett, összeszerelt automatizált rendszerek megtervezését és kivitelezését is vállaljuk. Az ITEM alumínium gépépítő rendszerrel minden téren kompatibilis

  • szimpla szíjas
  • dupla szíjas
  • fogazott szíjas
  • lépcsős szalagok
  • palettás rendszerek
  • görgős pályák (hajtott vagy gravitációs kivitelben)

egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.

 

A részegységek külön-külön is megvásárolhatóak rövid szállítási határidővel. A komplett automatizálási egységek igény szerint teljes dokumentációja (érintésvédelmi vizsgálat, kapcsolási rajz, műszaki rajzdokumentáció, CE nyilatkozat, kockázatelemzés) biztosított.

 

A raktárkészletünket kibővítettük a legújabb fejlesztésű D80-as szalagrendszerünkkel is, így 160-tól 1000 mm-ig bármilyen szélességben tudunk szállítószalagot gyártani.

 

A korábbi D40-es és D90-es rendszerelemeinkből is rendelkezünk raktárkészlettel, így a szélesebb vagy kisebb helyigényű konvejorokat is rövid határidővel tudjuk szállítani.

 

Az Item vagy Elcom görgős rendszereinek komponensei szintén rövid határidővel beszerezhetőek. Az Item esetében ez általában 1-1,5 hét a rendeléstől számítva. Amennyiben cégünk végzi a rendszer összeszerelését vagy automatizálását, akkor érdemes minimum 3-4 héttel számolni.

 

D30-as Lean rendszereink komponenseinek legnagyobb része szintén raktáron található. Ezekből pár nap alatt összeállítható a vevő igényeinek megfelelő gravitációs görgős állvány, polc vagy karakuri rendszer.

 

 

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»