A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

item szerkezet: Rubik kocka

Magyar design a 21. században — Utazó kiállítás- és rendezvénysorozat

A kiállítás a bizonyos szegmensekben világszínvonalú és világsikereket elérő magyar designt úgy mutatta be, mint a hazai kultúrába mélyen beágyazódó, a modern magyar művészet és ipari formatervezés hagyományain alapuló, a 21. században is élő és virágzó, kortárs trendekre valós időben reagáló diszciplínát, mely az utóbbi években a kulturális jelentőségen túl egyre nagyobb gazdasági jelentőségre is szert tesz – hazai és nemzetközi szinten egyaránt.
A kiállítás a speciálisan magyar jellemvonásként is értelmezhető, Moholy-Nagy László és Rubik Ernő örökségére épülő, játékos, folyamatosan kísérletező, újdonságokra rugalmasan reagáló, friss, ötletes, kreatív megközelítést állítja középpontba úgy, hogy egyaránt hangsúlyozza a design kulturális és gazdasági vetületeit – különös tekintettel a külföldi partnerek számára nagy jelentőséggel bíró KKE-régión belüli szerepünkre, valamint a rendkívül jó eredményeket elérő, egymással szorosan együttműködő intézményrendszerre, amely e designereket oktatja, felkészíti, inkubálja, különböző eszközökkel segíti, valamint nemzetközi kapcsolatépítésben és piacra lépésben is támogatja.
Célja, hogy bemutassa a magyar formatervezés jelenét és jövőjét, néhány kiemelkedő alkotót és nemzetközi piacon már sikereket elért alkotást, valamint ezeken keresztül azt az erős, aktív és egymással jól együttműködő intézményrendszert és szinergiákat, amely e designerek munkáját a háttérben segíti. A kiállítás indirekt módon a magyar kreativitásra, problémamegoldó képességére is felhívja a figyelmet, valamint támogatja egy kreatív, rugalmas, naprakész és innovatív országimázs kialakítását, melyben a 21. századi Magyarország képét fiatal, technológiai és művészeti tekintetben egyaránt felkészült designerek formálják, alakítják (= Shaping Hungary).

A kiállított tárgyak léptékükben is változatosak, így teljes körűen képesek illusztrálni a magyar designerek felkészültségét a személyes használati tárgyaktól a környezetformáló projektekig.

A kiállítás 2016. október 20-ig volt látogatható a WIPO új épületében. További helyszínek között szerepel többek között Prága és Krakkó is.

Szervező
Külgazdasági és Külügyminisztérium Kulturális és Tudománydiplomáciáért Felelős Államtitkársága

Szakmai partnerek
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala / Magyar Formatervezési Tanács
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

Kurátor
Osvárt Judit / Magyar Formatervezési Tanács

A kiállításra a Medence Csoport Kft. az item többszörös formatervezési díjnyertes, kiváló minőségű, könnyen összeszerelhető és átalakítható profilokból és kiegészítőkből tervezett és alkotott meg egy Rubik kockát, amiben több kiállítási tárgy került bemutatásra, plakátok kerültek a kockákban kihelyezésre. A vázhoz 230 voltos elektromos rendszer is kiépítésre került, hogy az egyes kockákba kihelyezett installációk kedvezőbb megvilágítással rendelkezzenek.
A Rubik kockával kapcsolatban még egy lényeges volt a tervezés során: mivel ez egy utazó kiállítás, így fontos volt, hogy a szerkezetet könnyen szét lehessen szerelni és szállítható állapotba hozni. Ezért is választották a gyorsan felszerelhető és áthelyezhető item profilokat, mivel ez a moduláris rendszerrel könnyen megvalósítható.

Shaping Hungary kiállítási katalógus megtekintése >>

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk készséggel nyújt segítséget, tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

A cikk és a képek forrása: Gross András, Medence Csoport Kft.

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»