A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

D30 Profilrendszer 2016/1

Az év első felében az item választéka 52 különböző újdonsággal bővült. Az új termékeket június végén a müncheni Automatica kiállításon mutatták a be a nagyközönségnek. Az újdonságokat alapvetően három termékcsoportra oszthatjuk felhasználási területtől függően:

Újdonságok: item Lean Production System - D30 Profilrendszer

A D30-as profilcsaládhoz ismét sok újdonságot kapunk. A rendszert az item különös gondossággal és odafigyeléssel fejleszti, hogy minél jobban megfeleljen a partnerei LEAN filozófiájának.

 

item LPS D30 Profilrendszer új görgősor item LPS D30 Profilrendszer görgőspálya-tartó profil item LPS D30 Profilrendszer görgőspályába építhető lassító görgő item LPS D30 Profilrendszer csuklós D30-as toldó item LPS D30 Profilrendszer szénszál erősítésű D30-as profil

 

 

 

 

 

 

 

 

A tároló dobozokat és konténereket a LEAN és karakuri rendszerekben alapvetően gravitációs megoldással továbbítják, így nincs szükség külső energia befektetésre. A kisebb dobozok stabil, akadásmentes gördülése érdekében az item bemutatta a 48 mm széles és 15 mm-es átmérővel rendelkező görgősorát, amelyhez elkészítették a D30-as profilrendszerhez tartozó összekötőket is.

 

Bemutatták a teljesen új koncepciót jelentő görgős pálya-tartó profilt. A pályát csak egyszerűen belepattintjuk a sínbe, amely így jóval merevebb tartást biztosít, továbbá közvetlenül lehet a sín alsó részén található részleges D30-as profilformához kapcsolódni a hagyományos D30-as kötőelemekkel. A sínhez ráadásképp oldalvezető is közvetlenül szerelhető.

 

A moduláris görgős pályába építhető lassító görgőt már régóta várta a piac. Ezzel a megoldással megakadályozható, hogy a nagyobb tömegű dobozok, ládák a pálya végére érve nagy sebességgel ütközzenek a másik ládának vagy a pálya végi ütközőnek, de még sem kell attól tartani, hogy megállnak a pálya egy felsőbb szakaszán, mivel a görgők tehetetlenségét használják fel a lassításra.

 

A csuklós D30-as toldó a már jól ismert csuklós rögzítő testvére. Itt lehetőség van két profil hosszirányú összekötésére (toldására) is, míg korábban a csukló egyik végét csak derékszögben lehetett a másik D30-as vagy 8-as hornyú (pl 40x40-es) profilhoz kötni.

 

Forradalmi újdonságnak számít az itemnél a szénszál erősítésű D30-as profil, amivel jelentős súlymegtakarítást érhetünk el a nagy merevség megtartása mellett. A kis súlya miatt a cső kiválóan alkalmas a mozgó karakuri szerkezetekben, ahol így csökkenthetőek a mozgó tömegekből származó nagy tehetetlenségi erők.

 

A D30-as erősített csövekhez eddig csak az M12-es menetes persely volt elérhető, mostantól viszont rendelkezésre áll az M8-as és az M10-es verzió is. Így több a lehetőség a lábak, kerekek vagy bármilyen egyéb alkatrész profil végéhez való rögzítésére.

 

Item újdonások System Innovation 2016/1Az item 2016/1 újdonságok és termékismertető katalógus
angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk készséggel nyújt segítséget meglévő és új LEAN rendszerekhez!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»