A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

D30 Profilrendszer 2016/1

Az év első felében az item választéka 52 különböző újdonsággal bővült. Az új termékeket június végén a müncheni Automatica kiállításon mutatták a be a nagyközönségnek. Az újdonságokat alapvetően három termékcsoportra oszthatjuk felhasználási területtől függően:

Újdonságok: item Lean Production System - D30 Profilrendszer

A D30-as profilcsaládhoz ismét sok újdonságot kapunk. A rendszert az item különös gondossággal és odafigyeléssel fejleszti, hogy minél jobban megfeleljen a partnerei LEAN filozófiájának.

 

item LPS D30 Profilrendszer új görgősor item LPS D30 Profilrendszer görgőspálya-tartó profil item LPS D30 Profilrendszer görgőspályába építhető lassító görgő item LPS D30 Profilrendszer csuklós D30-as toldó item LPS D30 Profilrendszer szénszál erősítésű D30-as profil

 

 

 

 

 

 

 

 

A tároló dobozokat és konténereket a LEAN és karakuri rendszerekben alapvetően gravitációs megoldással továbbítják, így nincs szükség külső energia befektetésre. A kisebb dobozok stabil, akadásmentes gördülése érdekében az item bemutatta a 48 mm széles és 15 mm-es átmérővel rendelkező görgősorát, amelyhez elkészítették a D30-as profilrendszerhez tartozó összekötőket is.

 

Bemutatták a teljesen új koncepciót jelentő görgős pálya-tartó profilt. A pályát csak egyszerűen belepattintjuk a sínbe, amely így jóval merevebb tartást biztosít, továbbá közvetlenül lehet a sín alsó részén található részleges D30-as profilformához kapcsolódni a hagyományos D30-as kötőelemekkel. A sínhez ráadásképp oldalvezető is közvetlenül szerelhető.

 

A moduláris görgős pályába építhető lassító görgőt már régóta várta a piac. Ezzel a megoldással megakadályozható, hogy a nagyobb tömegű dobozok, ládák a pálya végére érve nagy sebességgel ütközzenek a másik ládának vagy a pálya végi ütközőnek, de még sem kell attól tartani, hogy megállnak a pálya egy felsőbb szakaszán, mivel a görgők tehetetlenségét használják fel a lassításra.

 

A csuklós D30-as toldó a már jól ismert csuklós rögzítő testvére. Itt lehetőség van két profil hosszirányú összekötésére (toldására) is, míg korábban a csukló egyik végét csak derékszögben lehetett a másik D30-as vagy 8-as hornyú (pl 40x40-es) profilhoz kötni.

 

Forradalmi újdonságnak számít az itemnél a szénszál erősítésű D30-as profil, amivel jelentős súlymegtakarítást érhetünk el a nagy merevség megtartása mellett. A kis súlya miatt a cső kiválóan alkalmas a mozgó karakuri szerkezetekben, ahol így csökkenthetőek a mozgó tömegekből származó nagy tehetetlenségi erők.

 

A D30-as erősített csövekhez eddig csak az M12-es menetes persely volt elérhető, mostantól viszont rendelkezésre áll az M8-as és az M10-es verzió is. Így több a lehetőség a lábak, kerekek vagy bármilyen egyéb alkatrész profil végéhez való rögzítésére.

 

Item újdonások System Innovation 2016/1Az item 2016/1 újdonságok és termékismertető katalógus
angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk készséggel nyújt segítséget meglévő és új LEAN rendszerekhez!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»