A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

WBS újdonság 2016/1

Az év első felében az item választéka 52 különböző újdonsággal bővült. Az új termékeket június végén a müncheni Automatica kiállításon mutatták a be a nagyközönségnek. Az újdonságokat alapvetően három termékcsoportra oszthatjuk felhasználási területtől függően:

Újdonságok: item Work Bench System - Munkaasztal rendszer

Az item különös figyelmet fordít a munkahelyek ergonomikus kialakítására, ezért folyamatosan fejleszti munkaasztal rendszerét.

 

item WBS munkaasztal rendszer elválasztó sín item WBS munkaasztal rendszer 30 W-os LED lámpa item WBS munkaasztal rendszer munkaasztal alkotóelemek

 

 

 

 

 

 

 

A kisebb alkatrésztároló dobozok ergonomikus, akadálymentes elhelyezése sokszor gondot okoz a felhasználóknál. Ezen próbál az item segíteni az új elválasztó sín rendszerével, amely kapcsolódik a szintén nemrég továbbfejlesztett item profilokból szabadon építhető tálcarendszerhez.

 

Szintén továbbfejlesztésre került az item 30W-os LED lámpa rendszere egy komplett költséghatékonyabb all in one set-el, amelybe beletartozik a rögzítési rendszer, a tápegység és a csatlakozó kábelek is. A lámpa közvetlen kapcsolható a lámpatestről és két állásban szabályozható a fényreje is.

 

A munkaasztalok alkotóelemei egyre nagyobb mértékben válnak önmagukban is elérhetővé. Eddig az elemek nagy része csak a komplett asztallal volt elérhető, mostantól azonban az asztalok talpa, 160x60-as tartóprofilja és az asztallap tartója is elérhető nagyobb szabadságot engedve így a tervezésnek.

 

Item újdonások System Innovation 2016/1Az item 2016/1 újdonságok és termékismertető katalógus
angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk készséggel nyújt segítséget meglévő munkaasztal rendszer megvizsgálásában vagy új rendszer tervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»