A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.
Himel DHB9-es kismegszakítók: magasabb minőség, alacsonyabb áron.

WBS újdonság 2016/1

Az év első felében az item választéka 52 különböző újdonsággal bővült. Az új termékeket június végén a müncheni Automatica kiállításon mutatták a be a nagyközönségnek. Az újdonságokat alapvetően három termékcsoportra oszthatjuk felhasználási területtől függően:

Újdonságok: item Work Bench System - Munkaasztal rendszer

Az item különös figyelmet fordít a munkahelyek ergonomikus kialakítására, ezért folyamatosan fejleszti munkaasztal rendszerét.

 

item WBS munkaasztal rendszer elválasztó sín item WBS munkaasztal rendszer 30 W-os LED lámpa item WBS munkaasztal rendszer munkaasztal alkotóelemek

 

 

 

 

 

 

 

A kisebb alkatrésztároló dobozok ergonomikus, akadálymentes elhelyezése sokszor gondot okoz a felhasználóknál. Ezen próbál az item segíteni az új elválasztó sín rendszerével, amely kapcsolódik a szintén nemrég továbbfejlesztett item profilokból szabadon építhető tálcarendszerhez.

 

Szintén továbbfejlesztésre került az item 30W-os LED lámpa rendszere egy komplett költséghatékonyabb all in one set-el, amelybe beletartozik a rögzítési rendszer, a tápegység és a csatlakozó kábelek is. A lámpa közvetlen kapcsolható a lámpatestről és két állásban szabályozható a fényreje is.

 

A munkaasztalok alkotóelemei egyre nagyobb mértékben válnak önmagukban is elérhetővé. Eddig az elemek nagy része csak a komplett asztallal volt elérhető, mostantól azonban az asztalok talpa, 160x60-as tartóprofilja és az asztallap tartója is elérhető nagyobb szabadságot engedve így a tervezésnek.

 

Item újdonások System Innovation 2016/1Az item 2016/1 újdonságok és termékismertető katalógus
angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk készséggel nyújt segítséget meglévő munkaasztal rendszer megvizsgálásában vagy új rendszer tervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»

Rollon: új lineáris vezeték

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt Rollon csoport ismét egy új termékkel bővíti kínálatát. A lineáris mozgatási megoldásokra fókuszáló Speedy Rail rendszer egy öntartó lineáris vezeték, amely szerkezeti elemként is funkcionálva új tervezési lehetőségeket kínál az autóipar, a csomagolóipar, valamint a kerámia-, üveg-, fa- és fémfeldolgozó ipar számára.

Tovább»

Rollon 7. tengelyes robot mozgatás

A Rollon csoport különböző nagy teherbírású aktuátoraival és lineáris vezetékeivel lehetővé tette a több munkaállomáson akár a 7. tengelyen való feladatvégzést egy gyártósor mentén, mozgó robotok segítségével.

Tovább»