A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Alap szerelő készlet 2016/1

Az év első felében az Item választéka 52 különböző újdonsággal bővült. Az új termékeket június végén a müncheni Automatica kiállításon mutatták a be a nagyközönségnek. Az újdonságokat alapvetően három termékcsoportra oszthatjuk felhasználási területtől függően:

Újdonságok: item MB Building KIT System - Alap szerelő készlet.

Mindenképp érdemes kiemelni az újfajta takart núttal rendelkező profilokat 80x40, illetve 120x40-es kivitelben, az item új installációs profilját, amelybe bármilyen dugaljt, kapcsolót és egyéb informatika csatlakozót el lehet helyezni, illetve alkalmas süritett levegő elosztására is. Ezen kívül rendelkezésre állnak még újfajta nagyobb teherbírású szerszám balanszerek és különböző fedőlapok is a profilok lezárására.

 

item MB alap készlet installációs profil item MB alap készlet D62 görgős kerék kulcs item MB alap készlet biztonsági bit szett item MB alap készlet masszív sarok ütköző item MB alap készlet szerszám balanszer item MB alap készlet takart profil

 

 

 

 

 

 

 

A takart profilok alkalmasak tisztaszoba környezetben való szerkezetek építésére, ahol fontos szempont a por és szennyeződések kizárása. A 120x40 3N-es profilok alkalmasak még szállítópályák alapjául is, hiszen nincs minden esetben szükség rozsdamentes csúszólemezt helyezni a profilra, így költséghatékonyabban megoldható a pálya építése. Cégünk képes komplett hevederes szállítószalagok kivitelezésére is.

 

A különböző fedőlapok segítségével le tudjuk zárni a profilok szabad végeit, ezzel szintén csökkenthetjük a szennyeződések bekerülését, de nem utolsó sorban a szerkezet design-át is tudjuk fokozni, illetve az acél fedőlapokkal meg tudjuk védeni a profilok végeit a roncsolódástól.

 

A D62-es görgős kerékhez kifejlesztett kulcs segítségével sokkal könnyebb annak átállítása a letámasztott pozícióból a szabadon gördülő pozícióba.

 

A biztonsági bit szett segítségével nem okoz többé gondot a speciális belső kulcsnyílású csavarok oldása az item rendszerekben. A különböző berendezések védelme érdekében csak az arra felhatalmazott személyek használhatják ezeket a kulcsokat, hogy illetéktelen személyek ne tudjanak hozzáférni a kényes területekhez, ahol balesetet szenvedhetnek.

 

Az installációs oszlopot követően az item kifejlesztette a kisebb keresztmetszetű installációs profilját is (160x80), amely egy költséghatékonyabb megoldás, ha nincs szükség az oszlop nyújtotta nagyobb keresztmetszetre és stabilitásra. Ezek a profilok közvetlen csatlakoztathatóak az oszlopokhoz is vízszintesen vagy bármely item 8 mm-es núttal rendelkező profilhoz. Az installációs profil nagy előnye, hogy önmagában teherbíró merev szerkezet, amely képes a kábelek elvezetésére és elhelyezhetőek rajta az item által forgalmazott dugaljak, kapcsolók és informatikai csatlakozók is. Ráadásképp a profil alkalmas a sűrített levegő szállítására is, így nincs szükség külön kábelekre, amelyeket a szerkezetre rögzítünk, hanem a hozzá tartozó csatlakozók segítségével közvetlenül a profilból nyerhetjük ki a nagy nyomású levegőt.

 

Újabb négy erősebb taggal bővült a szerszám balanszerek kínálata az itemnél, így már 4 kg-tól egészen 14 kg-ig tudunk szerszámokat függeszteni. Az újfajta balanszerek alkalmasak a nehéz szerszámok pozícióban tartására és pontosan beállíthatóak.

 

A kocsik sarkaira szerelhető masszív ütköző alkalmas a profilok és az egész gördülő szerkezet védelmére és merevebbé is teszi a sarokpontokat.

 

Item újdonások System Innovation 2016/1Az item 2016/1 újdonságok és termékismertető katalógus
angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő moduláris rendszerek megvizsgálásában vagy új rendszer tervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»