A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

item XMS profilrendszer

Újdonság: item XMS profilrendszer

Az XMS profilrendszert első sorban gyártócellák megvalósítására fejlesztette ki a német item cég. Az integrált kábelcsatorna és tömítésrendszer segítségével sokkal egyszerűbben megvalósíthatóak a bonyolult feladatok és emellett nem veszíti el a rendszer a modularitását sem, ugyanis a rendszer teljes mértékben kompatibilis a korábbi 8 mm horonyszélességű profilokkal.

item két szárnyas zár item 45 fokos sarokprofil item 90 fokos sarokprofil

 

 

 

 

 

 

 

A jelenlegi újdonságok közt szerepel egy olyan zár, amellyel egyszerűen készíthetünk két szárnyas ajtókat vagy ablakokat. Az egyik oldali ajtó bezárásakor a mellette lévő ajtószárny is biztosítódik és két stabil egymáshoz is rögzített ajtó fél jön létre, amelyek nem tudnak előre hátra mozogni. A zárral rendelkező ajtószárny nyitását követően azonnal nyithatjuk a másik szárnyat is. Az egész zárszerkezetet a profil 8 mm-es nútjába lehet illeszteni és semmilyen megmunkálást nem igényel. A két ajtószárny közé egy új keskeny alu profil segítségével könnyedén tudunk teljes értékű tömítést is szerelni.

 

Az XMS profilválasztéka is bővült. A 45 fokos sarokprofilok segítségével létre tudunk hozni bonyolultabb kialakítású gépvázakat is, például egy nyolcszögletű cellát, amelyben egy körasztal működik. A tökéletesebb dizájn érdekében rendelkezésre állnak már íves profilok is kétféle rádiusszal (R40, R80). Természetesen mindegyik új profilhoz megtalálhatóak a fedőlapok és az állítható lábak felfogására alkalmas masszív talplemezek is.

 

Item újdonások Katalógus 2015 IIAz item 2015/2016-os újdonságok és termékismertető katalógus angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő moduláris rendszerek megvizsgálásában vagy áttervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»