A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

item XMS profilrendszer

Újdonság: item XMS profilrendszer

Az XMS profilrendszert első sorban gyártócellák megvalósítására fejlesztette ki a német item cég. Az integrált kábelcsatorna és tömítésrendszer segítségével sokkal egyszerűbben megvalósíthatóak a bonyolult feladatok és emellett nem veszíti el a rendszer a modularitását sem, ugyanis a rendszer teljes mértékben kompatibilis a korábbi 8 mm horonyszélességű profilokkal.

item két szárnyas zár item 45 fokos sarokprofil item 90 fokos sarokprofil

 

 

 

 

 

 

 

A jelenlegi újdonságok közt szerepel egy olyan zár, amellyel egyszerűen készíthetünk két szárnyas ajtókat vagy ablakokat. Az egyik oldali ajtó bezárásakor a mellette lévő ajtószárny is biztosítódik és két stabil egymáshoz is rögzített ajtó fél jön létre, amelyek nem tudnak előre hátra mozogni. A zárral rendelkező ajtószárny nyitását követően azonnal nyithatjuk a másik szárnyat is. Az egész zárszerkezetet a profil 8 mm-es nútjába lehet illeszteni és semmilyen megmunkálást nem igényel. A két ajtószárny közé egy új keskeny alu profil segítségével könnyedén tudunk teljes értékű tömítést is szerelni.

 

Az XMS profilválasztéka is bővült. A 45 fokos sarokprofilok segítségével létre tudunk hozni bonyolultabb kialakítású gépvázakat is, például egy nyolcszögletű cellát, amelyben egy körasztal működik. A tökéletesebb dizájn érdekében rendelkezésre állnak már íves profilok is kétféle rádiusszal (R40, R80). Természetesen mindegyik új profilhoz megtalálhatóak a fedőlapok és az állítható lábak felfogására alkalmas masszív talplemezek is.

 

Item újdonások Katalógus 2015 IIAz item 2015/2016-os újdonságok és termékismertető katalógus angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő moduláris rendszerek megvizsgálásában vagy áttervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»