A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

item alap szerelő készlet

Újdonság: item MB Building KIT System - Alap szerelő készlet.

item körkörös vízszintező item D62-es görgős kerék item automata összekötő item széria összekötő

 

 

 

 

 

 

 

Az item alumínium profilra szerelhető körkörös vízszintezőt, az újfajta görgős kereket, a továbbfejlesztett automata kötéseket és a legújabb széria összekötő készletet mindenképp érdemes kiemelni.

 

A D62-es görgős kerék egyszerre két funkciót lát el: az erős strapabíró görgő segítségével könnyedén el tudjuk mozdítani, át tudjuk helyezni berendezésünket. Ha megtaláltuk az új helyét a görgős kerék egyszerűen stabil lábbá alakítható, melynek a magasságát is állítani tudjuk.

 

Az automata összekötő nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem szükséges semmilyen megmunkálás, ha két item aluprofilt össze szeretnénk kötni. Egyszerűen csak becsavarjuk a bal menetes perselyeket egy imbuszkulcs segítségével a profil nútjába és el is készült a kötésünk. Jelen újdonság olyan horonyanyát tartalmaz, amellyel egyszerre két automata kötést tudunk rögzíteni.

 

A széria összekötő készlet már régóta az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja két item aluprofil összekötésének. Ha a profil nútját szeretnénk arra használni, hogy panelelemet tartson (pl egy kinyíló ajtót szeretnénk készíteni a berendezésünkre), akkor nem szerencsés a régi széria összekötő használata, mert a panelek sarkait ki kell vágni ahhoz, hogy az összekötő elfordulás ellen biztosító lemezétől elférjen. Az új széria összekötő készlet forradalmi újdonsága abban rejlik, hogy nem szimmetrikusra készítették a lemezét, így már alkalmas a panelek behelyezésére és az elfordulás elleni biztosítása is megmarad. További előny a szerelésnél mutatkozik, ugyanis a lemez egyik vége fel van egy kicsit hajlítva, így könnyebb beleilleszteni a rögzítendő profil nútjába.

 

Item újdonások Katalógus 2015 IIAz item 2015/2016-os újdonságok és termékismertető katalógus angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő moduláris rendszerek megvizsgálásában vagy áttervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»