A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

item alap szerelő készlet

Újdonság: item MB Building KIT System - Alap szerelő készlet.

item körkörös vízszintező item D62-es görgős kerék item automata összekötő item széria összekötő

 

 

 

 

 

 

 

Az item alumínium profilra szerelhető körkörös vízszintezőt, az újfajta görgős kereket, a továbbfejlesztett automata kötéseket és a legújabb széria összekötő készletet mindenképp érdemes kiemelni.

 

A D62-es görgős kerék egyszerre két funkciót lát el: az erős strapabíró görgő segítségével könnyedén el tudjuk mozdítani, át tudjuk helyezni berendezésünket. Ha megtaláltuk az új helyét a görgős kerék egyszerűen stabil lábbá alakítható, melynek a magasságát is állítani tudjuk.

 

Az automata összekötő nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem szükséges semmilyen megmunkálás, ha két item aluprofilt össze szeretnénk kötni. Egyszerűen csak becsavarjuk a bal menetes perselyeket egy imbuszkulcs segítségével a profil nútjába és el is készült a kötésünk. Jelen újdonság olyan horonyanyát tartalmaz, amellyel egyszerre két automata kötést tudunk rögzíteni.

 

A széria összekötő készlet már régóta az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja két item aluprofil összekötésének. Ha a profil nútját szeretnénk arra használni, hogy panelelemet tartson (pl egy kinyíló ajtót szeretnénk készíteni a berendezésünkre), akkor nem szerencsés a régi széria összekötő használata, mert a panelek sarkait ki kell vágni ahhoz, hogy az összekötő elfordulás ellen biztosító lemezétől elférjen. Az új széria összekötő készlet forradalmi újdonsága abban rejlik, hogy nem szimmetrikusra készítették a lemezét, így már alkalmas a panelek behelyezésére és az elfordulás elleni biztosítása is megmarad. További előny a szerelésnél mutatkozik, ugyanis a lemez egyik vége fel van egy kicsit hajlítva, így könnyebb beleilleszteni a rögzítendő profil nútjába.

 

Item újdonások Katalógus 2015 IIAz item 2015/2016-os újdonságok és termékismertető katalógus angol nyelven letölthető erről a linkről.

 

ITEM - TELE ÉRTÉKES ÖTLETEKKEL

 

Gépépítő elemekre szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő moduláris rendszerek megvizsgálásában vagy áttervezésében!

 

Papír alapú katalógusért és tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»