A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Lineáris vezeték kiváltás

Tippek a lineáris profilsín vezetékek kiváltásához

Az ipari termelésben résztvevő gépek esetében számos ok miatt felmerülhet a profilsín vezetékek cseréjének kérdése. Ilyen például a költség, a szállítási határidő, igény más műszaki tartalomra vagy megfelelőbb ügyfélkiszolgálás. Habár a piacon lévő gyártók lineáris mozgatásra alkalmas termékei első ránézésre csereszabatosnak tűnnek, az elvárásoknak megfelelő eredmény biztosítása érdekében érdemes kicsit közelebbről is megvizsgálni ezt a kérdést.

Az olyan paraméterek fontossága, mint a vezeték befoglaló méretei, az egy sínen futó kocsik száma, a teherbírás vagy a pontossági osztály, bármely lineáris technikában érintett szakember számára nyilvánvaló. Mindemellett egy már meglévő vezeték más gyártó termékére történő lecserélésénél célszerű további, kevésbé egyértelmű méreteket és műszaki tényezőket is figyelembe venni. Ilyenek lehetnek többek között:

 • Sín rögzítő furatok:
  o egymástól való távolsága
  o kezdő furatok távolsága a sín végeitől
  o rögzítéshez szükséges csavar mérete
 • Kocsi hossza
 • Kocsi rögzítő furatok:
  o száma
  o szélességi és hosszirányú elhelyezkedése
  o rögzítéshez szükséges csavar mérete
 • Előfeszítés mértéke
 • Szennyeződésekkel szembeni védelmi kiegészítők szükségessége

Lineáris vezetékek kiváltásánál fontos figyelembe venni azt is, hogy a különböző gyártók által készített kocsik és sínek egymással nem kompatibilisek, így a cserét a teljes rendszerre kiterjedően érdemes végrehajtani.

A Tech-Con Hungária Kft. által képviselt THK és Rollon termékek széles kínálatában jó eséllyel találunk optimális megoldást a felmerülő igényekre, legyen szó akár műszaki vagy üzemeltetési költségekkel kapcsolatos kérdésekről. Általános és partner specifikus raktárkészletünknek köszönhetően pedig rugalmas, gyors kiszolgálást biztosítunk meglévő és leendő ügyfeleink számára.

 

 

Lineáris technikára szakosodott csapatunk örömmel nyújt segítséget meglévő lineáris vezetékeik megvizsgálásában vagy cseréjében. Ha szeretnék megismerni a saját rendszerükben rejlő lehetőségeket, kollégáink segítenek a műszaki igény felmérésében és jobb vagy megfelelőbb termékek kiválasztásában.

Ha Önöknek hasonló problémája van és szeretnék megvizsgálni a saját rendszerükben rejlő tartalékokat, akkor forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Kérje rendszerének megvizsgálását:

 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»