A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Gépépítő elemek

item logo
item termékek
item akciós árlista
item katalógusok

Item

A Tech-Con Hungária Kft. képviseli Magyarországon a német Item GmbH-t, amely a világ egyik vezető vállalata a moduláris rendszerek területén és a gépiparban elsőként kezdett alumínium-profilrendszer és a hozzátartozó kiegészítők gyártásába, fejlesztésébe.

Az MB Alumínium Gépépítő Rendszer-ből könnyen és gyorsan valósíthatóak meg a felhasználók elképzelései, az egyszerű konstrukcióktól a több koordinátás manipulátorokig. A szabványos építőelemekkel idő- és költséghatékony gyártás valósítható meg illetve a gyártás során lehetővé válik az esetleges változtatások, utólagos bővítések könnyű és gyors megvalósítása. A aluprofilok eloxált felületeivel megtakarítható a korrózióvédelem és az esztétikai célú utólagos felületkezelés költsége. A moduláris profilrendszer alkalmazását megkönnyíti az elektronikus katalógus és segédszoftver (IKASYS), amely a legtöbb forgalomban lévő tervezőprogrammal kompatibilis és segíti a konstruktőröket a statikai analízisek valamint a lineáris vezetékek élettartam számításaiban. Az új ITEM D30 alumínium körprofilrendszer pedig kiváló választás LEAN termeléshez.

Az ITEM állandóan fejlődő termékskálájával és technológiai újításaival, képes megoldást nyújtani az egyre növekvő igényekre a gépépítés területén.Az item gépépítő elemekről bővebben: welcome.item24.hu

Általános alkalmazások:

 • Vázak, tartószerkezetek
 • Biztonsági és zajszigetelő burkolatok
 • Szerelőasztalok
 • Bemutató eszközök
 • Szállítópályák
 • Manipulátorok
 • Xyz koordináta
ITEM XMS rendszer ITEM Lépcső és emelvény rendszer ITEM Munkaasztal rendszer ITEM D30 rendszer ITEM Profilok és kiegészítők

elcom logo
elcom termékek
elcom katalógusok

ELCOM

A Tech-con Hungária Kft. büszke arra, hogy kizárólagos forgalmazóként eljuttathatja a magyar ipar szereplőihez a csúcsminőségű ELCOM gépépítő elemeket.

A kiváló ELCOM termékek innovatív és egyedülálló megoldásokat biztosítanak a szalagos és palettás szállítórendszereket használó iparágak számára, megkönnyítve és felgyorsítva ezzel a munkára szánt energiát és időt. Sőt az ELCOM gépépítő elemek segítségével a manuális összeszerelő állomások könnyen kialakíthatóak és összekapcsolhatóak az automata munkaállomásokkal.

Az ELCOM már több mint 25 éve gyárt gépépítő elemeket és a német ITEM exkluzív partnerként készít aluminimum profilokhoz kompatibilis szalagos és palettás szállítóeszközöket. A francia cég az ITEM kiegészítésére hozta létre ezt a szállítórendszert, melynek segítségével az összeszerelő folyamatok lényegesen felgyorsulnak.

Általános tudnivalók az ELCOM rendszerekről:

 • ITEM kompatibilis minden eleme
 • A szalagos és a palettás rendszer is elérhető.
 • Széles termékskálával rendelkezik mindkét rendszer esetében.
 • A szalagos rendszer szimpla és dupla (párhuzamos) formában, különböző szélességekben kapható.
 • A szalagos rendszer 3 féle görgő átmérővel (20 – 40 – 90) kapható.
 • Bármilyen szalagtípus megoldható, igény szerint.
 • A palettás rendszer egy újfajta, innovatív koncepció bevezetése a piacra.
 • Kevesebb energiafelhasználást igényel.
 • Komplett, egyedi megoldás is vásárolható (motor, hajtómű, frekvenciaváltó, nyomógombok, kapcsolószekrény és egyéb kiegészítő elemek).
 • Jövőbeli átalakítás, bővítés könnyen és gyorsan valósítható meg.

Kategóriák

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»

Új Camozzi RPGA és RPGB megfogók

Bemutatjuk a Camozzi új megfogó családját, az RPGA és RPGB szériát.

Tovább»