A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Gépépítő elemek

item logo
item termékek
item akciós árlista
item katalógusok

Item

A Tech-Con Hungária Kft. képviseli Magyarországon a német Item GmbH-t, amely a világ egyik vezető vállalata a moduláris rendszerek területén és a gépiparban elsőként kezdett alumínium-profilrendszer és a hozzátartozó kiegészítők gyártásába, fejlesztésébe.

Az MB Alumínium Gépépítő Rendszer-ből könnyen és gyorsan valósíthatóak meg a felhasználók elképzelései, az egyszerű konstrukcióktól a több koordinátás manipulátorokig. A szabványos építőelemekkel idő- és költséghatékony gyártás valósítható meg illetve a gyártás során lehetővé válik az esetleges változtatások, utólagos bővítések könnyű és gyors megvalósítása. A aluprofilok eloxált felületeivel megtakarítható a korrózióvédelem és az esztétikai célú utólagos felületkezelés költsége. A moduláris profilrendszer alkalmazását megkönnyíti az elektronikus katalógus és segédszoftver (IKASYS), amely a legtöbb forgalomban lévő tervezőprogrammal kompatibilis és segíti a konstruktőröket a statikai analízisek valamint a lineáris vezetékek élettartam számításaiban. Az új ITEM D30 alumínium körprofilrendszer pedig kiváló választás LEAN termeléshez.

Az ITEM állandóan fejlődő termékskálájával és technológiai újításaival, képes megoldást nyújtani az egyre növekvő igényekre a gépépítés területén.Az item gépépítő elemekről bővebben: welcome.item24.hu

Általános alkalmazások:

 • Vázak, tartószerkezetek
 • Biztonsági és zajszigetelő burkolatok
 • Szerelőasztalok
 • Bemutató eszközök
 • Szállítópályák
 • Manipulátorok
 • Xyz koordináta
ITEM XMS rendszer ITEM Lépcső és emelvény rendszer ITEM Munkaasztal rendszer ITEM D30 rendszer ITEM Profilok és kiegészítők

elcom logo
elcom termékek
elcom katalógusok

ELCOM

A Tech-con Hungária Kft. büszke arra, hogy kizárólagos forgalmazóként eljuttathatja a magyar ipar szereplőihez a csúcsminőségű ELCOM gépépítő elemeket.

A kiváló ELCOM termékek innovatív és egyedülálló megoldásokat biztosítanak a szalagos és palettás szállítórendszereket használó iparágak számára, megkönnyítve és felgyorsítva ezzel a munkára szánt energiát és időt. Sőt az ELCOM gépépítő elemek segítségével a manuális összeszerelő állomások könnyen kialakíthatóak és összekapcsolhatóak az automata munkaállomásokkal.

Az ELCOM már több mint 25 éve gyárt gépépítő elemeket és a német ITEM exkluzív partnerként készít aluminimum profilokhoz kompatibilis szalagos és palettás szállítóeszközöket. A francia cég az ITEM kiegészítésére hozta létre ezt a szállítórendszert, melynek segítségével az összeszerelő folyamatok lényegesen felgyorsulnak.

Általános tudnivalók az ELCOM rendszerekről:

 • ITEM kompatibilis minden eleme
 • A szalagos és a palettás rendszer is elérhető.
 • Széles termékskálával rendelkezik mindkét rendszer esetében.
 • A szalagos rendszer szimpla és dupla (párhuzamos) formában, különböző szélességekben kapható.
 • A szalagos rendszer 3 féle görgő átmérővel (20 – 40 – 90) kapható.
 • Bármilyen szalagtípus megoldható, igény szerint.
 • A palettás rendszer egy újfajta, innovatív koncepció bevezetése a piacra.
 • Kevesebb energiafelhasználást igényel.
 • Komplett, egyedi megoldás is vásárolható (motor, hajtómű, frekvenciaváltó, nyomógombok, kapcsolószekrény és egyéb kiegészítő elemek).
 • Jövőbeli átalakítás, bővítés könnyen és gyorsan valósítható meg.

Kategóriák

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»