A Tech-Con csoport tagja

Termék bemutató

Tekintse meg cégünk kataló-
gusát, amelyből tájékozódhat a cégünk által forgalmazott termékekről.

RoadShow

Cégünk mozgó kiállítása lehetőséget nyújt termékeink megtekintésére az ország különböző területein.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így rendszeresen informálód-
hat újdonságainkról, termékeinkről és akcióinkról!

Cégünk 2017 januárjától megkezdte a nagy múltú amerikai gyártó-cég elektromechanikai termékkörének forgalmazását.

Elektronika és vezérlés

Himel
himel termékek
himel árlista
himel katalógusok

HIMEL

A középkategóriás kisfeszültségű termékeket gyártó Delixi Electric és a Schneider Electric együttműködés vegyesvállalataként jött létre a HIMEL márkanév, mely korábban lemezszekrényekre specializálva vált ismertté. Mára a lemezszekrényeken túl a kisfeszültségű termékek piacán is széles termékválasztékkal rendelkezik. A HIMEL kínálatában megtalálhatóak a kismegszakítók, moduláris kapcsolók, speciális és moduláris mágneskapcsolók, életvédelmi és ipari relék, elosztó dobozok, motorvédők, motorindítók, jelző és működtető készülékek.

A HIMEL kisfeszültségű termékek megfelelnek a legtöbb nemzetközi elvárásnak, kis és közepes méretű projekteknél egyaránt kiválóan alkalmazhatóak (lakó- és irodaépületek, komplexumok, ipari vagy infrastrukturális beruházások) műszaki megfelelőségét több neves tanúsítvány is igazolja, úgymint: CE, CB, KEMA, SEMKO vagy a TUV.

A HIMEL tehát európai brand, nemzetközileg ismert márka, melynek gyártása Kínában folyik.

Ellenőrzött minőség, folyamatos fejlődés, megbízható és hosszú-távú partnerkapcsolat. Ez a HIMEL.

Főbb HIMEL termékkategóriák:

 • Kismegszakítók
 • Mágneskapcsolók, moduláris mágneskapcsolók, speciális mágneskapcsolók
 • Relék, életvédelmi relék, ipari relék
 • Elosztó dobozok, lemezszekrények
 • Motorvédők, motorindítók
 • Jelző és működtető készülékek
 • Ipari csatlakozók és aljzatok
 • Sorkapcsok
IMO
imo termékek
himel katalógusok

IMO

A Tech-Con Hungária Kft. forgalmazza az angol IMO cég termékeit. A céget 1972-ben alapították meg. Tapasztalatának és innovációs törekvésinek köszönhetően népszerű és igen kedvelt termékei közé tartozik az okos relé, a leválasztókapcsoló, a fotó-elektromos kapcsoló, a közelítés kapcsoló, a biztonsági ajtókapcsoló, sorkapcsok és időzítők. Az IMO vállalat a világ egyik vezető gyártója és szállítója az ipari automatizálás és vezérlés, valamint elektromos termékek széles választékának.

Főbb IMO termékkategóriáink:

 • Relék
 • iSmart programozható vezérlők
 • Kapcsolók, végálláskapcsolók
 • Közelítés érzékelõk, fotoelektromos kapcsolók
 • Idõzítõ, hõfokszabályzó eszközök
 • Tápegységek
 • Sorkapcsok
delta logo
delta termékek
vacon készletlista
delta katalógusok

Delta

PLC, érintőkijelző, hőmérséklet szabályozó, számláló, nyomásmérő, ipari tápegység és ipari ethernet switch

Cégünk a DELTA vezérléstechnikai termékeket forgalmazza. A Delta cég világszerte ismert kapcsolóüzemű tápegységeiről, energiaelosztó és hálózati termékeiről, fő beszállítója több vezető elektronikai cégnek, mint az Apple vagy a SONY. A cég közel 40 éves múltja során mindig arra törekedett hogy fejlett, energia hatékony és iránymutató termékekkel lássa el partnereit. Ipari automatizálási termékeinek forgalmazását a 90-es évek közepén kezdte frekvenciaváltókkal és évről-évre új termékekkel bővítette. Napjainkra Ázsia második legnagyobb forgalmú ipari eszközöket gyártó cégévé vált.

 • Motorvezérlés
 • PLC-k
 • Kijelzők
 • Tápegységek
 • Kiegészítő elektronika
CHINT

Chint

A CHINT GROUP a villamosenergia-átvitel és elosztás (PT&D), valamint a kisfeszültségű készülékek legnagyobb gyártója Kínában. A termékeik között megtalálhatók kismegszakítók és egyéb moduláris eszközök, kontaktorok és tartozékaik, jelző-és működtető készülékek, transzformátorok, relék, motorindítók, stb. Az alkatrészek lakó-és irodaépületekben, valamint ipari alkalmazásokhoz egyaránt használhatók.

A CHINT üzemeiben csúcstechnológiájú, automatizált gyártósorokon -kiforrott technológiákkal- gazdaságosan állítják elő termékeiket. A magas szintű gyártáskultúra és a 100%-os darabvizsgálati eljárás eredményeként kiváló, egyenletes minőség garantálható. Az egyes termékek műszaki megfelelőségét nemzetközileg elismert független laboratóriumi vizsgálatok igazolják : KEMA, UL, CB, VDE, TÜV, ESC, PCT, SEMKO, FI, ESC, CEBEC, DNV, stb. Az Európában forgalomba hozott berendezések és készülékek mindegyike maradéktalanul megfelel az EU termékbiztonsági követelményeinek és elvárásainak ( CE ).

A nemzetközi ismertséget mutatja az a számos referencia, melyeknek egy része műszaki megbízhatóság szempontjából kiemelten fontos létesítményekben található. A teljesség igénye nélkül ezek közül néhány: Olaszországi Nemzeti Áramszolgáltató (ENEL), Pekingi Nemzetközi Repülőtér, Kínai Nemzeti TV, British Telecommunication (UK), Görögországi Nemzeti Áramszolgáltató, Emerson Network Power (USA), OTIS (Oroszország), Moszkvai Metro, 2008. évi pekingi olimpiai létesítmények, stb.

Kategóriák

új pneumatikai beszállítónk: FP Services

Pneumatika választékunk új beszállítóval bővült. Az idei évtől kezdve az olasz FP Services termékeinek kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

Tovább»

Új telephelyet nyitottunk Győrben

Cégünk lendületes fejlődésének köszönhetően megnyitottuk új irodánkat és raktárunkat Győrben.

Tovább»

Új Konvejor üzletág

Cégünk a növekvő piaci igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében folyamatosan alakítja termékpalettáját és szolgáltatásait. ATech-Con Hungária Kft. bemutatja legújabb fejlesztését, a Konvejor üzletágát és annak termékeit.

Tovább»

Parker frekvenciaváltó típusok

A Parker frekvenciaváltók széles választéka minden kategóriában és típusban. A belépő szintű frekvenciaváltók elérhető áraikkal hódítanak, míg a felsőkategóriás típusok extra szolgáltatásaikkal.

Tovább»

Új Camozzi CGPT megfogó

Bemutatjuk a Camozzi új megfogóját, a CGPT szériát.

Tovább»